Karma ry

Karma Ry jälleen joulutoimissa!

Vanhusten joululounas 2019

Niko Hill

Karma Ry järjestää jälleen perinteisen vanhusten joululounaan yhteistyössä Keravan Talkoorenkaan kanssa. Tapahtumalla on pitkät perinteet ja Karma Ry on toiminut tapahtuman pääjärjestäjänä vuodesta 2016 lähtien. Yhdistys aikoo jatkaa perinnettä niin kauan kuin mahdollista.

 Lainaus aiemmasta jutusta vuodelta 2018:

Tapahtumaa oli alun perin ideoimassa mm. Keravalainen Tarja Tuomi joka on ollut monessa mukana. ”Muistaakseni ensimmäinen tapahtuma oli 2013 ja ideana oli ja on, tarjota yksinäisille ikä-ihmisille lämmin, perinteitä kunnioittava joulujuhla, perinteisine jouluruokineen ja -lauluineen - nostalgiamatka lapsuuden jouluihin. Hyvin moni, yksin asuva ikäihminen on, surullista kyllä, yksin myös talven suurimman juhlan aikana. Niinpä ideoimme tämän tapahtuman, yhtenä monista, lieventämään ikäihmisten yksinäisyyttä ja sen myötä poistamaan, mahdollista syrjäytymistä.” Tuomi kertoo.

 

Tapahtuma on kestoltaan n. kaksi tuntia ja sen aikana vanhuksille tarjotaan perinteinen jouluateria sisältäen jälkiruoat & kahvit. Ruokaa jaetaan myös mukaan, mikäli osallistujat sitä haluavat ja näin hävikkiä ei juurikaan synny. Ruokailun lisäksi tapahtumassa on mukana elävää musiikkia, sekä perinteinen jouluarvonta. Tapahtuman yhteistyökumppanina Talkoorenkaan lisäksi toimii myös mm. Krapihovi joka vastaa tänä vuonna osasta tarjoiluista.

 

”Pyritään järjestämään tapahtuma joka vuosi perinteitä kunnioittaen ja edellisten vuosien palautteita kuunnellen. Tapahtumaa ei olisi mahdollista toteuttaa ilman ulkopuolisia tukijoita, joita onneksi tänäkin vuonna on muutamia ilmestynyt." puheenjohtajana toimiva Niko Hill kertoo.

 

 

 

Tapahtuma on osallistujille ilmainen ja järjestetään Torstaina 12.12.2019 klo 11:00 - 13:00 Talkoorenkaalla osoitteessa Aleksis Kiven Tie 19, Kerava. Ilmoittautumiset 08.12.2019 mennessä numeroon 045 879 96 66.

 

Joululounaan lisäksi Karma Ry jakaa tänäkin vuonna joulukoreja niitä tarvitseville saatujen ilmiantojen perusteella. Mahdollisia saajia voi ilmiantaa nettisivuillamme.

 

Lisää tietoa toiminnastamme nettisivuilla sekä Facebookissa.

www.sinullaonmerkitysta.fi

www.facebook.com/keravankarma

Karma ry

Aikaisempia kirjoituksia

Karma ry

Karma Ry on vuonna 2016 perustettu keravalainen rekisteröity yhdistys, jonka päämääränä on kerätä varoja yhdistykselle ja käyttää niitä yhteisen hyvän edistämiseksi parhaaksi katsomallamme tavalla, kuitenkin niin että pääkohteena ovat ensisijaisesti nuoret sekä vanhukset.

Yhdistyksen visiona on vakiinnuttaa asema tietynlaisena toimijana vanhusten- sekä nuorten hyväksi lähialueella ja täten pyörittää toimintaa mahdollisimman tehokkaasti pienin kustannuksin, mutta kuitenkin siten että toiminnasta saadaan mahdollisimman suuri hyöty.

Yhdessä teemme yhteistä hyvää.

Uusimmat mielipiteet