LC Kellokoski/Annat

Kuudes sydäniskuri Kellokoskelle

Harri Karlenius kouluttaa

Kellokosken Alepaan on sijoitettu Lions Club Kellokosken ja Lions Club Kellokoski/Annojen lahjoittama uusin sydäniskuri. Rescue Training Housen kouluttaja Harri Karlenius toi laitteen antaen samalla koulutusta laitteen käyttöön ja Alepan myymäläpäällikkö Heidi Koskiranta  oli vastaanottamassa sitä. Koskiranta kertoi samalla, että myymälän henkilökunta on saanut myös HOK:n toimesta opastuksen laitteen käyttöön. Laite on hyvin saavutettavissa myymälässä, sen ollessa auki päivittäin ympäri vuorokauden 24/7.

Lahjoittajien puolesta olivat tilaisuudessa mukana LC Kellokosken klubista Jarmo Mäkinen ja Markus Heikkilä sekä Annoista Terttu Kaukoranta ja Merja Gratschew.

Sattumalta paikalle saapui myös kauppareissullaan Kellokosken sairaalan eläkkeellä oleva ylilääkäri Ilkka Taipale, joka kertoi tuntevansa laitteen keksijän.

LC Kellokoski/Annat

Aikaisempia kirjoituksia

LC Kellokoski/Annat

LC Kellokoski/Annat on osa kansainvälistä Lions-järjestöä. Lions- toiminta on maailmanlaajuista vapaaehtoista, luotettavaa palvelutyötä niin kansainvälisellä kuin paikallisella tasolla. Naisklubi Annat toimii pääosin Tuusulan Kellokosken kylän alueella.
Suurin osa auttamistyöstä kohdistuu kellokoskelaisten lasten, nuorten ja vanhusten elämän tukemiseen ja auttamiseen erilaisilla palveluaktiviteeteilla ja varainkeräysprojekteilla.

Lisätietoja  : www.e-clubhouse.org/sites/kellokoskiannat

Uusimmat mielipiteet