Karma ry

Karman joululounas toi jälleen joulumieltä paikallisille vanhuksille.

Henna Issakainen

Karma Ry järjesti jälleen perinteisen vanhusten joululounaan Keravan Talkoorenkaalla. Tapahtuma onnistui odotusten mukaisesti ja paikalle oli ilmoittautunut yli 70 vanhusta avustajineen. Joululounaan aikana vieraille tarjoiltiin kattava jouluateria jälkiruokineen, elävää musiikkia, pieniä puheita sekä jouluarvonta jossa jokainen oli voittaja. Tilaisuus oli osallistujille maksuton.

 

"Kaikki meni suunnitelmien mukaan, ehkä jopa paremmin vaikka pientä säätöä mahtuu aina mukaan, vieraat lähtivät tyytyväisinä ja palaute oli pelkästään positiivista. Saimme myös pienen lahjoituksen ja joulukortinkin kiitoksineen tapahtuman yhteydessä. Tapahtuma vaatii paljon työtä ja lukuisia kumppaneita joita ilman tapahtumaa ei olisi mahdollista järjestää, suuri kiitos kaikille mukana olleille ja avustaneille" yhdistyksen puheenjohtaja Niko Hill toteaa.

 

Tapahtuma toteutettiin talkoovoimin puhtaasti hyväntekeväisyytenä. Tavoitteena on jatkaa perinnettä niin kauan kuin mahdollista ja tarjota ikäihmisille joulutunnelmaa jatkossakin. Tapahtuman lopuksi vieraat saivat vielä tuttuun tapaan mukaansa pussin jossa kotiinviemisiä hedelmien ja makeisten muodossa.

 

Vuoden loppuun mahtuu vielä joulukorit joita yhdistys toimittaa veloituksetta esim. yksinäisille vanhuksille sekä vähävaraisille perheille saatujen ilmiantojen perusteella. Tämän jälkeen Karma Ry lähtee pienelle lomalle ja palaa jälleen alkuvuodesta.

 

Yhdistys haluaa kiittää seuraavia tahoja tapahtuman onnistumisesta: Krapihovi, Jasmin Antolasalo & Kanniston Leipomo, Keravan Citymarket, Kokkikartano, Tuula Pöysti, Suomen Astiapalvelu Oy, Data Group Tuusula, Hilton Airport Blue Energy, Tarja Orlow & Talkoorengas, Tarja Tuomi, Arto Teppo, Paulan Piirakkapuoti, Seija Hill, K-Market Hakaniemi, Tuusulan Tenniskeskus, Packforce sekä kaikki yhdistyksen toimintaa tukeneet tukijäsenet, talkoolaiset, avustajat sekä jokainen joka on millään tavalla ollut osallisena, kiitos!

Karma ry

Aikaisempia kirjoituksia

Karma ry

Karma Ry on vuonna 2016 perustettu keravalainen rekisteröity yhdistys, jonka päämääränä on kerätä varoja yhdistykselle ja käyttää niitä yhteisen hyvän edistämiseksi parhaaksi katsomallamme tavalla, kuitenkin niin että pääkohteena ovat ensisijaisesti nuoret sekä vanhukset.

Yhdistyksen visiona on vakiinnuttaa asema tietynlaisena toimijana vanhusten- sekä nuorten hyväksi lähialueella ja täten pyörittää toimintaa mahdollisimman tehokkaasti pienin kustannuksin, mutta kuitenkin siten että toiminnasta saadaan mahdollisimman suuri hyöty.

Yhdessä teemme yhteistä hyvää.

Uusimmat mielipiteet