Cavalier - Tanssikanava

Tanssiurheiluseura Cavalier Ry:n ”hallituskriisi” ratkesi

Heti kun Teollisuusliitto sai vihdoin työsopimuksesta sovittua, sai järvenpääläinen tanssiurheiluseura Cavalier ry myös vihdoin hallituksensa järjestykseen lauantai-iltana (4.1.2020) kolmetuntisen kokouksen päätteeksi. Edellisen vuoden viimeisessä kokouksessa ei hallitukselle saatu puheenjohtajaa valittua, joten puheenjohtajan valinta siirtyi heti hallituksen ensimmäiseksi tehtäväksi vuoden 2020 alkuun. Hallitus koostuu nyt kuudesta jäsenestä, puheenjohtajasta ja sihteeristä, joista lähes puolet ovat ensimmäistä kertaa mukana. Seuran pitkäaikainen ja arvostettu puheenjohtaja Kari Leminen halusi siirtyä sivuun ja hänen tilalleen valittiin seurassa tanssiuransa jo lapsena aloittanut Anttoni Kananen.

“On hienoa päästä perinteikkään seuran toimintaan mukaan ja saada heti valtavasti vastuuta”, kommentoi Kananen ensitunnelmiaan kokouksen jälkeisenä päivänä. "Olen ollut seuran jäsen lapsesta asti ja edustanut Cavalieria koko ajan kilpaillessani, mutta toiminnassa en ole ollut mukana varsinkaan viime vuosina. Oli todella yllättävää kuulla kokouksessa, kuinka montaa eri tanssilajia ja kehonhuoltoon liittyvää tuntia meillä on nykyään tarjolla", jatkaa Kananen.

Uusi puheenjohtaja aikoo ottaa roolinsa haltuun vauhdikkaasti ja luottaa vahvasti muiden hallituksen jäsenten osaamisiin ja panostuksiin. “Mikäs tässä ryhtyä puheenjohtajaksi, kun ympärillä on erittäin kokeneita ja luotettavia kollegoita”, toteaa Anttoni loppuun ja toivottaa kaikki tervetulleiksi niin tunneille, kuin seuran toimintaan mukaan.

 

Cavalier ry on vuonna 1982 toimintansa aloittanut tanssiurheiluseura, jonka toiminta keskittyy yksilö- ja paritanssien ympärille Nummenkylässä Tuottajankadulla sijaitseviin omiin tanssisaleihin. Tanssiryhmiä ja -tunteja löytyy kaikenikäisille ja tasoisille. Kevätkauden ryhmät ovat juuri alkamassa ja osaan ryhmistä mahtuu vielä hyvin mukaan. Lisätietoa sivuilta https://cavalier.fi/ tai soittamalla 040 561 2838.

Cavalier - Tanssikanava

Aikaisempia kirjoituksia

Cavalier - Tanssikanava

Tanssiurheiluseura Cavalier ry. on järvenpääläinen 20.1. 1982 perustettu tanssiurheiluseura, joka sai Nuori Suomi-sinetin vuonna 2009. Seura tarjoaa erilaisia tanssiharrastuksia kaikenikäisille.
Päälajimme on kilpatanssi, mutta paritanssien saloihin voi tutustua lavatanssitunneilla sekä erilaisilla teemakursseilla.

Latino Show tarjoaa vauhdikasta menoa ja kunnon kohotusta lattarimusiikin tahdissa fiilistellen ilman paria. Latino show tarjoaa myös kilpailumahdollisuuden, seurassamme on tällä hetkellä jo viisi kilpailevaa ryhmää! BailatinoSenior liikuttaa varttuneempia tanssijoita ja lastentansseja tytöille ja pojille löytyy eri ikäryhmistä: NaperoTanssi ja TenavaTanssi.

Kilpatansseja ovat vakiotanssit: hidas valssi, tango, wieninvalssi, foxtrot ja quickstep sekä latinalaiset tanssit: samba, cha-cha, rumba, paso doble ja jive. Kilpatanssin voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa!
Cavalierin kilpatanssijat ovat menestyneet loistavasti aina. Seurassa on useita huipputason yleisen- ja senioriluokan pareja sekä monia tähtiainesta olevia lapsi- ja nuorisopareja!

Tervetuloa tanssimaan hyvässä seurassa!

Uusimmat mielipiteet