Setlementti Louhela

Monikielistä puheensorinaa – kielikahvila Setlementti Louhelassa

Kielikahvilamme  osallistujajoukko on kirjavaa.

Hanna Gröhn/Setlementti Louhela ry

Buenas días, Hello ja monia muita tervehdyksiä kuulimme, kun aloittelimme yhdessä vapaaehtoistemme ja Järvenpään seurakunnan kanssa kielikahvilailtoja Louhelassa.

Puheensorina on monikielistä, kotoisaa ja rentoa, kun tusinan verran ihmisiä juttelee ja tutustuu toisiinsa kahvikupposen ääressä. Jutut polveilevat säästä, päivän polttaviin uutisiin ja jopa yllättäviin yhteisiin tuttavuuksiin.

Muutaman kerran kielikahvila on tässä lähikuukausina ehditty pitää ja joka kerta olemme joutuneet vihjailemaan osallistujille, että pitäisi vähitellen lopetella että me työnkin puolesta mukana olevat pääsisimme kotiin.

 

Kielikahvila on siis avoin, ilmainen ja monikielinen keskustelutapahtuma, jossa saat seuraa ja pääset harjaannuttamaan kielitaitoasi, oli kyseessä harrastus tai oma äidinkielesi.

Kielten monipuolisuus valikoituu paikalla olevien kahvittelijoiden mukaisesti.

Seuraavan kielikahvilan järjestämme maanantaina 10.2. klo 17-19 Rinkulan olohuoneessa, Louhelankuja 1 Järvenpää. Tule mukaan juttelemaan ja kahvittelemaan, mikä onkaan kielien määrä sillä kerralla?

Meille ovat tervetulleita kaiken ikäiset oli sitten äidinkielesi Suomi, Swahili tai joku aivan muu, kuten kuvastakin näkyy, joukko on kirjavaa.

Setlementti Louhela

Aikaisempia kirjoituksia

Setlementti Louhela

Setlementti Louhela ry on Järvenpäässä ja sen lähialueilla toimiva uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton järjestö. Luomme osallistumisen mahdollisuuksia, ja mahdollistamme yhteisöllisyyden kehittymistä. 
Kehitämme kansalaistoimintaa, lapsi- ja nuorisotyötä, kotona asumista tukevia palveluita ja yhteisöllisiä toimintamuotoja. Lisäämme elämän rikkautta ja pärjäämisen mahdollisuuksia opintotoiminnan, pienryhmätoiminnan ja kuntouttavan työtoiminnan avulla. 
Tuemme uussuomalaisten kotiutumista ja kantasuomalaisten elämää monikulttuurisessa Suomessa. Toimimme vapaaehtoistyöntekijöiden ja ammattilaisten yhteisvoimin, paikallisista tarpeista käsin, ihmisten keskellä ja ihmisten kesken.

Uusimmat mielipiteet