Karma ry

Karma Ry käynnistää uuden projektin koulukiusaamisen vähentämiseksi!

Kuvassa vasemmalta oikealle Heidi Voutilainen, Niko Hill & Joni Mykkänen

Niko Hill

Keravan ja Tuusulan alueella toimiva hyväntekeväisyys yhdistys Karma Ry laajentaa reviiriään. Yhdistys käynnistää uuden projektinsa joka kulkee nimellä "Kaveri 2020". Projektin tarkoituksena on vähentää kiusaamista Järvenpään, Keravan sekä Tuusulan ala- ja ylä-asteilla. Yhdistys on lähettänyt informaatiot kouluille sähköpostilla edellisellä viikolla, ja osallistua voi kuka tahansa oppilas joko yksin, kaksin, kolmin tai vaikka koko luokkana! Projektia saa myös toteuttaa kouluajan ulkopuolella mikäli siihen ei ole opiskelun aikana mahdollisuutta.

"Halusimme antaa nuorille vapaat kädet ja tuoda esiin heidän luovuuttansa tämän projektin myötä. Uskon vahvasti että tässä olla hyvällä asialla ja projekti tulee varmasti vaikuttamaan paikallisten oppilaiden koulupäivään" kommentoi yhdistyksen puheenjohtaja Niko Hill.

Projekti starttaa 24.02.2020 ja päättyy 31.03.2020. Tänä aikana koulujen oppilaat voivat osallistua projektiin valitsemallaan tavalla. Tapoja on monia, mutta jokin konkreettinen todiste tapahtuneesta tulee toimittaa meille nettisivuiltamme löytävän kaavakkeen kautta. Tekele voi olla esim. biisi, video, some-kampanja, kertaluonteinen tai toistuva teko tai mitä tahansa millä mielestäsi kiusaaminen vähenee koulussasi, miksei muuallakin. Kädet ovat vapaat ja luovuutta saa käyttää. Max. koko osallistuvalle ryhmälle on 30 henkilöä.

Projektin virallinen hashtag on #KAVERI2020

Yhdistyksen raati valitsee kolme mielestään parasta tekelettä ja palkitsee ne seuraavasti.

1. Karma Ry:n järjestämä Disco voittajan koululla koko ala-tai yläasteen porukalle! Bileet pitävät sisällään niin musiikkia, valoja, savua kuin juotavaa ja syötävääkin!

2. Järvenpään Studio 123:n sponsoroima elokuva-ilta koko voittajan luokalle! Paketti sisältää pääsyn sovitusti yhteiseen iltanäytökseen sekä juoman & popcornit!

3. Lahjakortit McDonaldsiin koko voittajaporukan luokalle!

Projektiin saatiin heti alkuun mukaan kaksi tahoa, Hyrylän McDonald´s sekä Järvenpään Studio 123.

"Karma ry:n kampanja on todella tärkeä ja ajankohtainen. Studio 123 haluaa olla mukana tässä tärkeässä projektissa, koska nuoret ovat aina olleet osana toimintaamme ja TET-harjoittelijoiden lisäksi olemme myös saaneet toimia lukuisten upeiden nuorten ensimmäisenä työpaikkana. Nuorten hyvinvointi ja nollatoleranssi kiusaamiselle luovat tärkeän perustan tulevaisuudellemme." kommentoi Studiota pyörittävä Miia Karhu.

Virallinen tapahtuma : https://www.facebook.com/events/236732853991115/

Nettisivut : www.sinullaonmerkitysta.fi

Projektin sivu : https://www.karmary.org/kaveri-2020/

 

Karma ry

Aikaisempia kirjoituksia

Karma ry

Karma Ry on vuonna 2016 perustettu keravalainen rekisteröity yhdistys, jonka päämääränä on kerätä varoja yhdistykselle ja käyttää niitä yhteisen hyvän edistämiseksi parhaaksi katsomallamme tavalla, kuitenkin niin että pääkohteena ovat ensisijaisesti nuoret sekä vanhukset.

Yhdistyksen visiona on vakiinnuttaa asema tietynlaisena toimijana vanhusten- sekä nuorten hyväksi lähialueella ja täten pyörittää toimintaa mahdollisimman tehokkaasti pienin kustannuksin, mutta kuitenkin siten että toiminnasta saadaan mahdollisimman suuri hyöty.

Yhdessä teemme yhteistä hyvää.

Uusimmat mielipiteet