Cavalier - Tanssikanava

Haikko Winter Cup tanssikilpailut käytiin Porvoossa

Porvoon Telluksen isännöimiin tanssikilpailuihin Porvoon urheiluhallille oli saapunut karkauspäivänä lukuisa joukko kilpailijoita ympäri Suomen. Myös Cavalierin parit olivat mukana runsaalla joukolla. Aamupäivä oli varattu senioriluokille ja iltapäivän osiossa tanssivat nuoremmat. Tuomisina oli monia pokaaleita ja hienoja sijoituksia.

Junioreiden 1 C luokassa tanssittiin 10-tanssikilpailu, jossa Cavalieria edusti menestyksekkäästi pari Jimi Eskelinen ja Veera Laakso. Pari otti ylivoimaisen voiton voittaen sambaa lukuun ottamatta kaikki muut tanssit. 

Seniori 2 C luokan vakioissa Jouko Virta ja Minna-Marja Jokinen sijoittuivat mukavalla ruksimäärällä 8:nneksi

Senior 2 B-A luokan lattareissa Pasi ja Leena Jalonen ylsivät hienosti semifinaalin kautta finaaliin sijoittuen 7:nneksi.

Seniori 3 D luokassa Mika ja Kristiina Vanhanen tanssivat lattareissa pronssitilalle ja vakioissa sijoitus oli 4.

Seniori 3 C:n lattarivoittoon tanssivat Petri ja Anne Petäjälaakso. Sambassa ja Cha-Chassa he olivat ykkösiä, muissa tansseissa kakkosia.

Seniori 3 B-A luokassa Jukka ja Heli Väisänen ottivat vakioissa selvän ykköstilan voittamalla kaikki tanssit. Tässä luokassa finalistit saivat tanssia kolme kierrosta eli 15 tanssia. Saman luokan lattareissa Jukka ja Heli tanssivat neljänneksi. Sambassa pari oli 2. Tässäkin finalistit ahkeroivat kolme kierrosta á 5 tanssia, joten melkoisen päivätyön saivat Jukka ja Heli tehdä. Tässä luokassa tanssivat myös Markku ja Päivi Pyykkölä sijoittuen niukasti finaalin ulkopuolelle 7:nneksi. 

Seniori 4 B-A luokan vakioissa Vesa ja Aila Mikkolainen ylsivät vakioissa pronssille ja Timo Savolainen ja Eija Mykkänen olivat neljänsiä. Lattareissa osat vaihtuivat Timon ja Eijan ottaessa hopeiset pokaalit ja Vesa ja Aila sijoittuivat neljänneksi. Sekä vakioissa että lattareissa tanssittiin myös semifinaalit, joten 20 tanssia kertyi heillekin.

 

Edellisenä viikonloppuna tanssittiin seurakisat Helsingissä. Cavalierin pareille kertyi sieltäkin hienot sijoitukset.

Seniori 3 D luokassa Mika ja Kristiina Vanhanen ottivat upean voiton vakioissa eivätkä lattaritkaan huonosti menneet – sijoituksena hopeatila.

Senioreiden 3 E luokassa Jouni Laine ja Päivi Yliranta voittivat lattarit ja vakioissa oli sijoitus 5. Samalla tulivat pisteet täyteen lattareissa D-luokkaan siirtymiseksi.

 

-v-

Cavalier - Tanssikanava

Aikaisempia kirjoituksia

Cavalier - Tanssikanava

Tanssiurheiluseura Cavalier ry. on järvenpääläinen 20.1. 1982 perustettu tanssiurheiluseura, joka sai Nuori Suomi-sinetin vuonna 2009. Seura tarjoaa erilaisia tanssiharrastuksia kaikenikäisille.
Päälajimme on kilpatanssi, mutta paritanssien saloihin voi tutustua lavatanssitunneilla sekä erilaisilla teemakursseilla.

Latino Show tarjoaa vauhdikasta menoa ja kunnon kohotusta lattarimusiikin tahdissa fiilistellen ilman paria. Latino show tarjoaa myös kilpailumahdollisuuden, seurassamme on tällä hetkellä jo viisi kilpailevaa ryhmää! BailatinoSenior liikuttaa varttuneempia tanssijoita ja lastentansseja tytöille ja pojille löytyy eri ikäryhmistä: NaperoTanssi ja TenavaTanssi.

Kilpatansseja ovat vakiotanssit: hidas valssi, tango, wieninvalssi, foxtrot ja quickstep sekä latinalaiset tanssit: samba, cha-cha, rumba, paso doble ja jive. Kilpatanssin voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa!
Cavalierin kilpatanssijat ovat menestyneet loistavasti aina. Seurassa on useita huipputason yleisen- ja senioriluokan pareja sekä monia tähtiainesta olevia lapsi- ja nuorisopareja!

Tervetuloa tanssimaan hyvässä seurassa!

Uusimmat mielipiteet