Keski-Uusimaa-rastit

Keski-Uusimaa-rastien aloitus siirtyy

Keski-Uusimaa-rastien aloitus siirtyy ainakin toukokuulle asti.

Riitta Ketola

Keski-Uusimaa-rastien aloitusajankohta siirtyy. Rastit oli tarkoitus aloittaa heti huhtikuun alussa, mutta nyt aloitus siirtyy ainakin toukokuulle. Suomen Suunnistusliitto on suosittanut jäsenseurojaan olemaan järjestämättä yleisiä kuntosuunnistustapahtumia 30.4.2020 saakka. Suunnistusliitto on samaan päivämäärään asti perunut kaikki Suunnistusliiton alaiset kansalliset kisat ja yli 500 osallistujan kilpailutapahtumat perutaan 31.5. saakka koronavirusuhan vuoksi. Lisäksi noudatetaan viranomaisten ohjeita tilanteen muuttuessa.

Vaikka kuntosuunnistuksia ei nyt Keski-Uudellamaalla järjestetäkään, se ei estä menemästä metsään liikkumaan. Tämä on mahdollista myös kartan kanssa paikkakunnilla, joissa on kiintorastiverkostoa tai MOBO-suunnistusta.

Järvenpään Palo, Keravan Urheilijat, Tuusulan Voima-Veikot ja Sibbo-Vargarna pohtivat myös mahdollisuutta järjestää karttoja omatoimisesti hankittavaksi.

Tietoja päivitetään seurojen nettisivuille ja Keski-Uusimaa-rastien sivuille.

https://www.suunnistusliitto.fi/2020/03/koronaviruksen-vaikutukset-maajoukkueiden-toimintaan-seka-kansalliseen-kilpailukalenteriin/

Keski-Uusimaa-rastit

Aikaisempia kirjoituksia

Keski-Uusimaa-rastit

 

 

KLIKKAA tästä rastiohjelma 2019
kokonaisuudessaan (pdf)

Keski-Uusimaa-rastit on sanomalehti Keski-Uusimaan ja neljän sen levikkialueella toimivan urheiluseuran järjestämä kuntosuunnistussarja.

Näiltä sivuilta löydät ohjeet kevään, kesän ja alkusyksyn rastipaikoille.

 

Rastien tulokset 2019

 

Järjestävät seurat ovat:

Järvenpään Palo

Keravan Urheilijat

Sibbo Vargarna

Tuusulan Voima-Veikot

 

 

Kesän 2018 tulokset

Kesän 2017 tulokset

Kesän 2016 tulokset

Kesän 2015 tulokset

Kesän 2014 tulokset

Kesän 2013 tulokset

Kesän 2012 tulokset

Kesän 2011 tulokset

Uusimmat mielipiteet