Jokelan Eläkkeensaajat

Jokelan Eläkkeensaajat; Periksi ei anneta, toiminta jatkuu

alkuperäinen Risto Hartikainen

Hyvä Jäsenemme

Valtioneuvosto on tänään asettanut yli 70 vuotiaat käytännössä karanteeniin ja kieltänyt yli 10 hengen kokoontumiset käyttöön otetun valmiuslain nojalla. Tämän seurauksena keskeytämme välittömästi myös Köpöttelijöiden ja Pelikerhon toiminnan toistaiseksi.

Yli 70 vuotiaiden on tämän päätöksen nojalla pysyteltävä mahdollisuuksien mukaan kotona eikä tavata muita ihmisiä kuin välttämättömästä syystä. Ulkoilla ja liikkua ulkona ja ulkoiluttaa vaikkapa koiraa saa, mutta ei pidä lähietäisyydellä tavata muita ihmisiä. Myös ruokakaupassa voi käydä, mutta kannattaa mahdollisuuksien mukaan ostaa useamman päivän tarvikkeet kerralla.

Jokelan Eläkkeensaajien kaikki kerhot ja tapaamiset ovat nyt pysähdyksissä toistaiseksi. Mutta voimme keskustella esim. yhdistyksen kotisivujen kautta, soitella toinen toisillemme ja pitää huolta, että kaikki ovat terveenä ja kunnossa. Omasta liikkumisesta pitää huolehtia vaikkapa tuolijumpalla kotona ja ulkoillakin voi ja pitääkin, kunhan välttää kontakteja muihin ihmisiin.

Elämme hyvin poikkeuksellisia aikoja, joita vain sodan nähnyt sukupolvi on viimeksi kokenut. Mutta niinkuin niistäkin vuosista selvittiin, selvitään tästäkin ajasta. Näiden tiukkojen toimien tarkoituksena on, että voisimme pian palata taas normaaliin toimintaa. Noudatetaan ohjeita.

Terveisin

Puheenjohtaja Aarno Järvinen

 Seuratkaa lehtien yhdistystoiminta palstoja tilanteen osalta.

 NÄILLÄ NÄKYMIN;

Jokelan Eläkkeensaajat ry. on toistaiseksi perunut toimintansa 5.5.2020 asti, jolloin Jokela-Talolla aloittaa Turinatupa toimintansa klo.10 ja siitä eteenpäin Kahvikerho klo.11 sekä Laulajat ja Kädentaito jatkavat heti kahvikerhon jälkeen.

Palaamme siitä eteenpäin normaaliin toimintaamme.

2.5 oleva MENOPAUSSI musikaali 02.05.2020 Aleksanterin Teatteri PERUTTU

Maksaneet saavat rahansa takaisin ilmoittamalla nimensä ja tilinumeronsa  Jäsenrekisterinpitäjälle Anneli Koivuselle mahdollisimman pian joko soittamalla  PUH: 050 528 1546  tai sähköpostilla : [email protected].

Voitte myös siirtää maksun toisen tapahtuman maksuksi, mutta siitäkin pitää ilmoittaa Annelille eli ilmoittakaa minkä tapahtuman maksuksi se siirretään. (65,00€)

Siirto 1 ; 12.7.2020 Herra Satumaa ja laulava taksikuski = 60€ ja loppusummasta 5,00€ saatte 2 kahvia toukokuun tai syyskuun kahvikerhoihin oman valintanne mukaan.

Siirto 2 ; 18.8.2020 VISAVUORI maksatte lisää vain sen 10,00€ retkestä.

Anneli Koivunen hoitaa tiedot kirjanpitäjälle tämän kuun loppuun, jäsentietojen tarkistamisen jälkeen. Ainoastaan jäsenet ovat oikeutettuja matkoihimme ja rekiimme.

LISÄTIEDOT KORONA-VIRUKSEEN LIITTYEN

  * KESKI-UUDENMAAN SOTE -KUNTAYHTYMÄ:  www.keusote.fi/koronavirus

* KEUSOTE ON AVANNUT KUNTALAISTEN NEUVONTANUMERON, josta voi kuunnella nauhoitteen ajankohtaisesta koronavirustilanteesta. Neuvontanumero on 019 226 0099 on avoinna vuorokauden ympäri.

* Koronaviruksesta on avattu VALTAKUNNALLINEN PUHELINNEUVONTA

joka tarjoaa yleistä tietoa koronaviruksesta. Neuvonnan numero on 0295 535 535.

Puhelinneuvonta on auki arkipäivisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 9-15. Puhelinneuvonnasta ei saa terveysneuvontaa eikä ohjausta päivystyksellisissä akuuteissa oireissa.

 

Yritetään kestää tämä tilanne, sillä näin pääsemme pikaisemmin eroon koko Epidemiasta, kun koko kansakunta noudattaa hallituksen päätöksiä.

TUNNUSLAUSEEMME;

Yhdessä vaikuttaen, Yhdessä toimien, Yhteen hiileen puhaltaen 

Yhdessä viemme eteenpäin sanomaa;  Vierivä kivi ei sammaloidu ja eläköön elämä

Jäsensivuille valmistuu jokaiselle kerholle omat sivustot

https://jokelanelakkeensaajat.elakkeensaajat.fi

Pelikerhon sivut, joissa paljon tekemistä netin kautta kotiarestissa oloon.

Kädentaito sivuillle laitetaan askartelu, neulonta, kudonta ym ohjeita, joita voitte toteuttaa nyt ns. "loman aikana" myyjäisiäkin silmällä pitäen.

Kaikille kerhosivuille tulee keskustelupalstoja, joissa pääsette keskustelemaan sekä antamaan vinkkejä muille toiminnasta.

Yritetään keksiä tekemistä puoleksitoista kuukaudeksi toisillemme kotona älypuhelimen, tabletin ja tietokoneen kautta. Luon tarvittaessa tunnukset, joilla pääsette sivuille.

Suljetuille sivuille tuleminen vaatii jäsenenä olon, jossa näitä kerhojen sivustoja on.

 Ystävällisesti Tiedottaja Anneli Koivunen

 

Jokelan Eläkkeensaajat

Aikaisempia kirjoituksia

Jokelan Eläkkeensaajat

Jokelan Eläkkeensaajat on perustettu v.1971 ja se on yksi yli 350:stä EKL:njäsenyhdistyksestä sekä yksi EKL:n Uudenmaan piirissä toimivista yhdistyksistä. Jäseniä yhdistyksessä on noin 190.

 

Lisätietoja toiminnasta

Facebook-sivusto https://www.facebook.com/JokelanElakkeensaajat/

Kotisivusto https://jokelanelakkeensaajat.elakkeensaajat.fi

Uusimmat mielipiteet