Radioamatöörit

Kerhoelämää

Glögituokio kerholla joulusiivouksen päätteeksi. Kuvassa vasemmalta: Aarno OH2HAI, Tomi, Julius, Jarmo OH2GJL, Tommi OH2BFA; selin Risto OH2FXT ja Matti OH2BDQ. Kuvan otti Jussi OH3ZQ.

Jussi OH3ZQ

Harrasteeseen liittyvä kerhoilu on monelle tärkeä osa radioamatööritoimintaa. OH2AP -kerholla kokoonnutaan yleensä viikottain torstai-iltana Järvenpään Seuratalon yläkertaan aikanaan talkoilla tehtyyn kerhotilaan. Keskustelujen aiheet ovat laidasta laitaan: selvittelyä pidetyistä kaukoyhteyksistä, kokemuksia ja ystävällismielistä kinastelua eri laitteiden ja antenniratkaisujen paremmuudesta, jonkin uuden nippelin tai ilmiön esittelyä koko porukalle, ja usein teknistä konsultointia jäsenten kesken. Muutaman kerran vuodessa pidetään ihan esittely-, koulutus- ja luentotilaisuuksia harrasteeseen kuuluvista asioista.

Viime Joulunkin alla kerhotilassa tehtiin 'pitkään harkittu' joulusiivous, jonka päätteeksi paikalle uskaltautuneet siivousintoiset kokoontuivat glögipöydän ääreen. Puhdistusaineiden tuoksu taisi tuntua tilassa koko loppuvuoden..

 

Radioamatöörit

Aikaisempia kirjoituksia

Radioamatöörit

Keski-Uudenmaan Radioamatöörit  OH2AP on kerho, johon kuuluu satakunta radioharrastajaa keskisen Uudenmaan kunnista ja kaupungeista. Kerholaiset harrastavat rakentelua, kokeilua, yhteyksien pitoa, kurssien pitoa ja mukavaa yhdessäoloa. Kerhotila ja asema on Järvenpään keskustassa ja kerhoillat torstaisin. 

Lisätietoja kerhon sivuilla: www.oh2ap.fi 

Uusimmat mielipiteet