Paikalliset

Danske Bank pois Keravalta ja Tuusulasta

KESKI-UUSIMAA | Danske Bank eli entinen Sampo Pankki sulkee konttorinsa Keravalla ja Tuusulassa. Konttorien palvelut yhdistetään syksyllä Järvenpäähän, jonka palveluita vahvistetaan ja aukioloaikoja lisätään.

Keravan ja Tuusulan Danske Bankin johtaja Ari Saariniemi sanoo, ettei konttori ole enää ratkaiseva tekijä asiakkaille.

– Konttoreissa asioidaan nykyisin keskimäärin 1–2 kertaa vuodessa.

Lue lisää perjantain Keski-Uusimaasta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (20)

Kommentit

Ainut vaihtoehto minulle on

Ainut vaihtoehto minulle on vaihtaa pankkiin, jonka konttori on Keravalla. Näin se vaan on.

kun siirrät asuntolainasi

kun siirrät asuntolainasi toiseen pankkiin ( jos luotottavat sinua) voit olla varma että ehdot eivät ole samat ja kuluja siirrosta huomattavasti

Onneksi olen vapaa vaihtamaan

Onneksi olen vapaa vaihtamaan pankkia. ( Ainoa mikä voi olla hankalaa on arvo-osuustilin osakkeiden ostohinnat ei seuraa pankkia.) pankeilla palvelujen hinnat nousee ja palvelut heikkenee.

Ihmettelen yhtä asiaa.Miksi

Ihmettelen yhtä asiaa.Miksi kaikki toiminta jää aina Järvenpäähän? Esim. työkkärit Tuusulasta ja Keravalta lopettavat toimintansa ja Järvenpäähän jää semmoinen. Herätkää päättäjät, onko odotettavissa kuntaliitosten osalta yksi iso Järvenpää ja me vieruskunnat ollaan jatkossa osa sitä??? Ja jo Postipankin ajoista lähtien asiakkaana olleena ottaa tää Danske Bankkiasia päähän. Pitäs varmaan vaihtaa pankkia, lopultakin.Sieltä kun lainan saantikin on ollut aina vaikeeta.

Meneeköhän nämäkin säästöt

Meneeköhän nämäkin säästöt köyhälle Nallelle?

Hyvästi Danske Bank ! Niin

Hyvästi Danske Bank ! Niin käy kuin pyylle maailmanlopun edellä, ja niin käy myöskin keravalle, fiksummat poliitikot vievät kaikki olemassaolon edellytykset muualle . Jäähän tänne tosin velat ja TK- jonot.

Ainakin minulle konttori

Ainakin minulle konttori kotikaupungissa on ratkaiseva tekijä vaikken siellä käykään kuin kaksi-kolme kertaa vuodessa laina- ja talletusasioistani puhumassa. En aio sitä käydä naapurikaupungissa tekemässä. Ja ei, en vaihda kotikaupunkia. Yli puolivuosisataa kestänyt asiakassuhde katkeaa tähän. Olen jo laittanut viestiä alueen muihin pankkeihin ja kysynyt, millä ehdoilla ottavat minut asiakkaakseen ja aikovatko hekin mahdollisesti siirtää toimintonsa muualle.

Keravalla kymmeniä vuosia

Keravalla kymmeniä vuosia asuneena Posti/leonia/Sampo/Daskepankin ex asiakkaana olen helpottunut pankin vaihdostani, matkustan paljon Arabi / Muslimimaissa ja Daskepankin visa kortin käyttö ei aina ole turvallista näissä maissa (Muhammed piirustukset Tanskassa)

Tuusulassa ja varsinkaan

Tuusulassa ja varsinkaan keravalla ei vaan ole tarpeeksi nappulaa ihmisillä pankkiin laittaa. Sen takia poistuu, kun ei ole tarpeeksi sijoituksia ja talletuksia, saatikka arvo-osutilillä osakkeita. Hiukan sääli, mutta onneksi pitäjät kuitenkin tuottavat työmiehiä tehtaalle (kalliita tosin)

Sori vaan keravalaiset ja

Sori vaan keravalaiset ja tuusulalaiset. Taas yksi osoitus mikä on Keski-Uudemaan vetovoimaisin kaupunki. Kaikki keskittyy näköjään tänne, mikä ei ainakaan mua haittaa, päinvastoin ;)

Ei niitä asiakkaita kauan

Ei niitä asiakkaita kauan danskelle riitä järvenpäässä ja sen jälkeen kaikki käyvät asioitaan tikkurilassa eikö mukavaa. Emoyhtiö kun sakkaa noin paljon on myös täydellinen poistuminen myös mahdollista parin vuoden kuluessa , laina asiat sitten netissä

Äänestän jaloillani. Jätän

Äänestän jaloillani. Jätän vain asuntolainan ja sijoitukset sinne ja siirrän tilit S-pankkiin, siellä on kaikki ilmaista. Äänestäkää muutkin, niin johan tulee Nallelle hätä!

sama,jätän lainat

sama,jätän lainat Danskeen,talletukset ym. esim. S-pankkiin tai muihin missä konttori Keravalla. Miten Kerava ei mitenkään pidä kiinni palveluista ..vakuutusyhtiöt ,pankit ,verotsto !!??? Keravalle väkeä muuttaa luullen että VR kulkee,tutuille olen tehnyt selväksi että talvella kulkeminen mahdotonta et lapsiperheet ei kannata muuttaa

Pankit vaativat yleisesti

Pankit vaativat yleisesti että esim palkka tulot on tultava heidän auttam , asuntolaina asiossa voivat purkaa lainan

Nallella ei kyllä ole mitään

Nallella ei kyllä ole mitään tekemistä dansken kanssa . Vain pankkiosan myi samposta aikanaan pois

Pankit vaativat yleisesti

Pankit vaativat yleisesti että esim palkka tulot on tultava heidän auttam , asuntolaina asiossa voivat purkaa lainan

Ari Saariniemi voi itse olla

Ari Saariniemi voi itse olla asiasta mitä mieltä tahansa, mutta nämä päätökset sanellaan viimekädessä Tanskasta. Jos pankilla ei ole 35.000 asukkaan kaupungissa konttoria, on turha luulla, että se vanhempi ja varakkaampi väki pitäisi asiointinsa tässä ulkomaisessa rahoituslaitoksessa. Tällä hetkellä tuntuu kiinnostavimmalta vaihtoehdolta keskittää pankkiasioinnit suomalaisiin osuus- ja säästöpankkeihin. Niillä on todennäköisesti jatkossakin konttorit kylillä, joista voi nostaa oikeaa setelirahaa (100,200, 500)! Ja lainaehdoistakin voi oikeasti neuvotella eikä vastassa ole puherobotti.

Lähdin jo sampopankista kun

Lähdin jo sampopankista kun se myytiin danskelle. Myin kaikki osakkeet ennen pörssiromahdusta ja ostinne takaisin vasta romahduksen jälkeen. hyvä näin, enkä kadu lähtöä daskepankista ajoissa. Nyt suomalaisen pankin pörssiosakkeiden ostohinnat ovat kohdallaan eikä verottajalle tarvitse selitellä.

Arvaan s-pankissa asiointi ja

Arvaan s-pankissa asiointi ja toimet maksullisiksi vuoden 2014 kuluessa

Nalle on muuten myynyt

Nalle on muuten myynyt Sampo-Pankin Danske-Bankille jo ajat sitten. Loistava kauppa jonka miljardit on pokineet tällä hetkellä lähes saman verran miljardeja kuin Danske maksoi Sampo-Pankista. Nalle on älykkö.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat