Paikalliset

Kyrölä-nimi muuntuu Ainolaksi

järvenpää | Järvenpään kaupunginhallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu kertoo kaupungin saaneen Liikennevirastolta vahvistuksen sille, että uuden Kehäradan avaamisen yhteydessä 1.7.2015 kello kaksi yöllä Kyrölän aseman nimi vaihtuu virallisesti Ainolaksi.

– Olen todella iloinen tästä ja siitä, että saamme juhlavuoteen tällaisen virallisen tilaisuuden järjestettyä, Perttu sanoo viitaten Jean Sibeliuksen 150-vuotisjuhlavuoteen.

Lue lisää tiistain Keski-Uusimaasta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (23)

Kommentit

No johan pomppas

No johan pomppas

Melkoista typeryyttä, vaikea

Melkoista typeryyttä, vaikea arvata kenen päästä tämäkin aivoinfarkti on kotoisin. Vaihdettaisiin sitten samalla Järvenpään asema Perheläksi, tai Perttulaksi samapa tuo.

Minkä takia tämä

Minkä takia tämä nimivaihdos?????? eikö ole tärkeämpiäkin asioita ratkottavana.

Turisteja voitaisiin

Turisteja voitaisiin huokutella myös ehostamalla ja avaamalla järvenpään matkailukeskuksen alue jonne tienvarsi opasteet vielä olemassa tähtineen

Järvenpää pitäisi muuttaa

Järvenpää pitäisi muuttaa Jannenpääksi. Toisi lisää turisteja.

Toivottavasti juhlavuosi

Toivottavasti juhlavuosi näkyy muullakin tavoin kuin pelkästään seisakkeen nimenmuutoksena.

vr ei edes ole varmistanut

vr ei edes ole varmistanut valmistumis aikataulua elikkä nimi muuttuu mahdollisesti joskus ". jotain kaupunkikuvan parannusta (keskustan rähjäisyys ) voisi kaupunki itse alkaa valmistella jo nyt hyvissä ajoin

VR:llä ei ole mitään

VR:llä ei ole mitään tekemistä tämän muutoksen takia. Mielestäni hieno muutos. Turistit tietävät, missä jäädä pois, jos haluaa käydä Ainolassa.

Myös Helsinki-Vantaan

Myös Helsinki-Vantaan lentokentän nimi pitäisi muuttaa Ainolaksi, jotta turistit tietävät mihin ostaa lentolipun, jos haluavat käydä Ainolassa.

Hyvä idea! Kääntyy

Hyvä idea! Kääntyy ulkomaalaisen suussa paremmin kuin Helsinki-Vantaa tai Kyrölä.

Uutisessa kyllä mainitaan

Uutisessa kyllä mainitaan että nimi vaihtuu kun kehärata aukeaa ! Liikemneviraston mukaan viivästyminen mahdollista, ongelmia on paljon

Toivottavasti nimen muutoksen

Toivottavasti nimen muutoksen myötä seisakkeelle saataisiin vihdoinkin kunnon katokset ja suojat tuulta ja lumimyrskyjä vastaan. Olisi mukavampaa myös jokapäiväiselle junankäyttäjälle ja veronmaksajalle.

Ei nyt ihan mahdottomia

Ei nyt ihan mahdottomia sentään kannata toivoa! Katoshan vaatisi investointeja, jotka voisivat nousta peräti nelinumeroisiin summiin. Mutta H-junasta pellon keskellä jatkossa purkautuvaa turistivirtaa varten kaupungin tulisi kyllä järjestää ilmainen non-stop-bussikuljetus välille Ainola-Ainola. Muutoin turisti eksyy Poikkitien alikulun silloille ja portaikkoihin, ja sehän loisi huonoa Suomi-kuvaa. Tuusulanjärven nimi pitäisi muuten muuttaa muotoon "Lake Sibelius". Toisi lisää turisteja.

Sibeliusjärvi, hieno nimi!

Sibeliusjärvi, hieno nimi! Poljin eilen Sibeliksen ympäri :)

Kesä tuli ja irkku

Kesä tuli ja irkku "turistien" etujoukot majoittuvat vanhankylänniemeä taas rikastuttamaan ? Suomalaisia kun alueelle kaupunki tahdo. Keskustassa kauppiaiden varauduttava ja asukkaat lompakot piiloon. Mikä tämän kesän ala

keski - uudellamaalla nimen

keski - uudellamaalla nimen omaan on tavoiteltu turisteja idästä nythän niitä saadaan laajemmalta myös

Onko kehitysjohtaja lomalla

Onko kehitysjohtaja lomalla vai minkä vuoksi rehtori joutuu lehteen näitä kaukaisi tapahtumia oman kuvansa kera hoitamaan.

Opettele lukemaan, missä

Opettele lukemaan, missä lukee rehtori? Tekstissä lukee kaupunginhallituksen puheenjohtaja, kateellinen?

Haluaako joku vitsiksi vitsin

Haluaako joku vitsiksi vitsin tilalle ei

No mutta hyvä Kyrölän väki,

No mutta hyvä Kyrölän väki, onhan tuossa toinenkin lupaus, Ainolan ASEMA eikä mikään satunnainen seisake ;)

Nyt joudutaankin perustamaan

Nyt joudutaankin perustamaan Ainolaan uusi matkailukeskus johon kaikki kehäradan tuomat turistit voidaan majoittaa.

Kyrölä, vuoden uusimaalainen

Kyrölä, vuoden uusimaalainen kaupunginosa. Onnea Kyrölä! Ja ettei vaan nouse hattuun muutetaan seisakkeen nimi Ainolaksi.

Ainolan seisake on minulle

Ainolan seisake on minulle OK, kunhan Kyrölän kaupunginosan nimi säilyy. Haluan vielä ensi vuonna ja tulevinakin vuosina juhlia Kyröläläisten kanssa hienon palkitun kaupunginosamme kanssa Kyröläpäivää.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Verokone

 

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat