A-P. PietiläA-P. Pietilä on päätoimittaja emeritus ja tietokirjailija.

Sipilälle määrättiin oma hoitaja

Juha Sipilälle (kesk.) määrättiin uusi erityisavustaja sen jälkeen, kun hän oli jälleen kerran uhannut erota.

Kenttäväki sai tarpeekseen kiukuttelijasta. Pappiskoulutuksen saaneesta Timo Laanisesta tulee Sipilän omaishoitaja, kun nykyinen pääavustaja Riina Nevanmäki kyllästyi olemaan pääministerin päivähoitaja.

Kesärannan vuodot kertovat, että Sipilän hallintotapa ei poikkea Donald Trumpin itsekeskeisestä johtajuudesta.

Vanhakepulaiset olisivat jo vaihtaneet Sipilän verevään vetojuhtaan, jos sellainen olisi olemassa.

Laaninen on toiminut kolmen keskustalaisen pääministerin erityisavustajana. Monivuotisena puoluesihteerinä hän johti keskustan puoluetoimiston likaisten temppujen osastoa, jolla mustamaalattiin vastustajia ja kahmittiin valtaa.

Laanisen taitoja käytetään myös taistelussa Sauli Niinistöä vastaan. Keskustan omalle presidenttiehdokkaalle Matti Vanhaselle on ennustettu parin prosentin kannatusta. Se alittaisi jopa Paavo Lipposen (sd.) rökäletappion vuoden 2012 presidentinvaaleissa.

Presidenttiehdokkaiden vaalitenteissä määritellään Suomen paikka ja kumppanit Euroopassa."

Presidenttiehdokkaiden vaalitenteissä määritellään Suomen paikka ja kumppanit Euroopassa. Sama tilanne oli 20 vuotta sitten, kun edessä oli EU-kansanäänestys.

Venäjän uho ja uhka ovat lisääntyneet Baltiassa, Valko-Venäjällä, Ukrainassa, Krimillä ja Lähi-idässä. Saksa, Ranska ja USA miinoittavat nyt Venäjän ulkorajoja. Viroon, Latviaan ja Liettuaan on tuotu sotilasjoukkoja ja kalustoa.

Suomi on osallistunut Nato-maiden sotaharjoituksiin ja puolustusministeri Jussi Niinistö (sin.) on ilmoittanut uusista manöövereistä, joilla Suomi opettelee sotilaallisen avun vastaanottoa Nato-mailta. Tällä viikolla Helsingissä on vieraillut USA:n puolustusministeri James Mattis. Kaikilla asioilla on linkki toisiinsa.

Suomi näyttää nyt kaikin keinoin, että se puolustaa aluettaan ja että se on osa länttä. Sen vuoksi presidentti Niinistö kutsuttiin syksyllä Valkoiseen taloon.

Politiikan heikoin lenkki on pääministeri. Onneksi vahvin lenkki on presidentti.

A-P. Pietilä

Kommentit (16)

Kommentit

Sipilä ei osaa ja silti ei

Sipilä ei osaa ja silti ei eroa vaikka lupasi.

Mikä on harmaa, 2 m pitkä ja

Mikä on harmaa, 2 m pitkä ja ryömii kohti itää? ... Matti Vanhanen

A-P. Pietilä kirjoittaa

A-P. Pietilä kirjoittaa melkein yhtä v-mäisiä juttuja kuin minä. Kun vähän vielä parannat, sinunkin juttusi poistetaan näiltä sivuilta.

Sipilä on epävakaa

Sipilä on epävakaa ääriliberalisti joka on viemässä Suomen kaikkien aikojen suohon, menee vuosia korjata hänen virheensä.Katseet on jo kohti Orpoa josta tulee seuraava pääministeri ehkä vähän presidentti Niinistön tapainen ja myös juristi muistaakseni koulutukseltaan elikkä on itsehillintää.

Ääriliberalisti? Mikä ihmeen

Ääriliberalisti? Mikä ihmeen "ääriliberalisti" on tyyppi, joka vain kasvattaa valtion tukiaisia, virittelee uusia byrokratiakerroksia, jakaa rahaa kavereilleen ja haluaa keskarin alkoon? Patavanhoillinen konservatiivi, kleptokraatti ja kaverikapitalisti olisivat paljon osuvampia nimityksiä.

Orpo on tavalinen maisteri

Orpo on tavalinen maisteri Turun yliopistosta, ei lasku taitoa , lukutaitoa jonkin verran mutta sellainen kevyen sarajan politiikko mutta kokoomuksesa ei muita ole, Niinistö mukaan lukien Rihtniemen jälkeen , Lennu koirineen kaikkineen?

Sano yksi politiikko jolla

Sano yksi politiikko jolla olisi laskutaitoa en ainakaan minä tiedä.

Tuota lisäisin että Orpo

Tuota lisäisin että Orpo Valtion tieteiden maisteri ja pääaine talous.Elikkä ei juristi.

minä kun osaan kirjoittaa

minä kun osaan kirjoittaa niin kirjoittaisin: valtiotieteen maisteri

A.P.Pietilä kirjoittaa

A.P.Pietilä kirjoittaa Laanisen johtaneen Keskustan puoluetoimiston likaisten temppujen osastoa, jolla mustamaalattiin vastustajia ja kahmittiin valtaa. Pietilä jättää hienotunteisesti kertomatta, että hän syytti jopa oikeudessa Laanista irtisanoutumisestaan Ilta-Sanomien päätoimittajan paikalta kymmenen vuotta sitten. Vaikea kuvitella, että Keskisuomalaisessa hekotellaan moista kirjoitusta tai mikä ettei.

Demareiden omistuksessa oli

Demareiden omistuksessa oli aikoinaan ensimmäisenä ns."likaisten temppujen osasto", puoluetoimistossa, se on nyt sitten ilmeisesti jalkautettu mm. Pietilän toimesta myös muihin,ainakin jäljitelmä, puoluetoimistoihin ?

Onko Sipilä todellisuudessa

Onko Sipilä todellisuudessa Lestadiolainen,vai hurskas tekopyhä joka leikkii lestadiolaisten kanssa. Pitääkö.Maalaisliittolais-Ketku-Retku-Kepulaisten äänestää lestadiolaista ehdokasta vaaleissa. https://yle.fi/uutiset/3-9684757

Sipilä kuuluu lestadiolaiseen

Sipilä kuuluu lestadiolaiseen pienryhmään, joka on eronnut valtasuunnasta 1900-luvun alkupuolella. On siksi virheellistä ajatella hänen edustavan lestadiolaisuutta sellaisena kuin se tunnetaan yleisesti. Sipilän taustaryhmä sen sijaan tunnetaan jopa vihamielisyyteen asti yltävästä katkerasta suhtautumisestaan lestadiolaisuuden valtasuuntaan.

Saatat olla hyvinkin oikeassa

Saatat olla hyvinkin oikeassa, suuntia lienee kuitenkin ainakin 7-8 kpl:tta, ota siitä selvää sitten kuka on mitäkin ?

Sipilä on kunnon

Sipilä on kunnon korruptoitunut huijari josta on hyvä päästä eroon. Valehteleva koijari, joka lupasi majoittaa pakolaiset koriinsa jolla sai aikaan hallitsemattonan lomapaikanhakijouden vyöryn Funlandiaan.

Kyllä Sipilän majoituslupaus

Kyllä Sipilän majoituslupaus oli harkitsematon ja maksaa paljon.Pieni summa kuitenkin siihen vaerrattuna kun LIpposen/Niinistön hallitus liitti suomen EUroon sitä maksaa moni sukupolvi pitkään tuntuu että Niinistö ymmärrä sitä vieläkään?

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet