Puheenaihe

Vapaavuori 612-kulkueesta: Ei edusta arvojani, mutta oikeusvaltiota kunnioitettava

Pormestari Jan Vapaavuori on saanut jo kaupunginhallituksen tuen sote-uudistuksen kumoamiselle.

Arkistokuva / Päivi Tuovinen

Helsingin pormestari Jan Vapaavuori (kok.) sanoo blogissaan ymmärtävänsä helsinkiläisiä, jotka ovat pettyneet 612-soihtukulkueen järjestämisestä Töölössä itsenäisyyspäivänä.

– 612-kulkue ei edusta sellaisia arvoja, jotka itse jakaisin ja ymmärrän erittäin hyvin niitä kaupunkilaisia ja erityisesti töölöläisiä, jotka ovat tapahtumien kulkuun pettyneitä, Vapaavuori kirjoittaa.

Vapaavuori muistuttaa kuitenkin, että Helsinki on oikeusvaltion pääkaupunki, ja on poliisin tehtävä suunnitella mielenilmaukset niin, että ne voidaan toteuttaa turvallisesti.

– Erilaisia mielenilmauksia, kokoontumisia ja tapahtumia tulee kohdella juridisesti ja hallinnollisesti tasavertaisesti riippumatta siitä, onko niiden agendasta tai mieltään osoittavien mielipiteestä samaa tai eri mieltä, Vapaavuori huomauttaa blogissaan.

– Kaikenlaisia mielenilmauksia tulee suvaita riippumatta siitä, edustavatko ne omaa arvomaailmaa vai eivät – kunhan ne toteutetaan rauhanomaisesti ja poliisia informoiden.

Vapaavuori sanoo olevansa harmissaan siitä, että Töölöntorille ehdittiin hyväksyä viranomaisten ja kaupungin tietokatkon takia "tuplabuukkaus"

– Viranomaisten ja kaupungin välistä tiedonkulkua parannetaan. On selvä, että Töölöntorin tuplabuukkaus johtuu huonosta tiedonkulusta, eikä tällaista saa tapahtua uudelleen.

LUE MYÖS: Poliisi ei siirrä 612-marssia pois Töölöntorilta

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Poliisi tarkentaa: Tämän takia 612-kulkue jää Töölöntorille ja lapsitapahtuma menee muualle5.12.2017 11.20

Kommentit (17)

Kommentit

Vapaavuori edustaa juuri

Vapaavuori edustaa juuri niitä arvoja, toisessa jutussa Maija Vilkkumaan tavoin, joiden takia/ansioista ei Suomessa koskaa juhlita 200-vuotisjuhlia, valitettavasti!

Tämä ilmeisesti edustaa...

Tämä ilmeisesti edustaa... https://static.mvlehti.net/uploads/2017/12/screenshot-takku.net-2017-12-05-22-09-16-450.jpeg

Vapaavuori on tuomittu

Vapaavuori on tuomittu varkaudesta, pahoinpitelystä, ja rattijuopumuksesta. Joten, mitä ne on nämä arvot joista puhut.

No toki siihen sisältyy

No toki siihen sisältyy mainitsemasi arvotkin, lisättynä vaikkapa epäisänmaallisuus, meidän suomalaisten etujen ja arvojen väheksyminen tulee ilmi jutu(i)ssa.

Onko mahdollista että kaikki

Onko mahdollista että kaikki toimittajat ovat niin tyhmiä että antavat tunnetun anarkomarkon vetää itseään kakkoseen? 612 kulkue on järjestetty useita kertoja samassa paikassa ja viimeksi siihen otti osaa noin 5000 ihmistä. Mielenosoitus on avoin kaikille eikä sitä pidä oikeistolaisena kuin toimittajat ja muut idiootit.

Nimenomaan hesarin ja ylen

Nimenomaan hesarin ja ylen "toimittajat"

" Vapaavuori 612-kulkueesta:

" Vapaavuori 612-kulkueesta: Ei edusta arvojani, mutta oikeusvaltiota kunnioitettava " Nyt taisi tulla harkitsematon möläytys vai kuinka tämä nyt pitää oikein ymmärtää.Tottahan se tietysti on että tällä hallituksella ei isänmaallisuus ole paljoa painanut kun suomen itsenäisyyttä ollaan tuhoamassa 100 vuotis päivän kunniaksi.

Paraskin kriminaali puhumaan

Paraskin kriminaali puhumaan arvoista ja isänmaallisuudesta tuo vapaavuori, miten tuo kehtaa jatkuvasti nolata itsensä.

Hän kehtaa, koska on hukannut

Hän kehtaa, koska on hukannut jo kauan sitten kaiken kyvyn häveta. Hän on moninkertainen rikollinen ja kiinnostunut enää vain siitä, onko jostain hyötyä hänelle.

Suomi on oikeusvaltio, jees

Suomi on oikeusvaltio, jees ok. Lukekaa lakia!

Jokainen ajatteleva ihminen

Jokainen ajatteleva ihminen olisi tuominnut äärivasemmiston kivien heittäjät.

Kannattaisi tutustua 612

Kannattaisi tutustua 612-järjestäjien ajatuksiin, useimmat suomalaiset voinevat yhtyä niihin: https://612.fi/ ''Edellisen vuoden tapaan tämäkin vuosi on ollut kansakunnan yhtenäisyyttä huojuttava ja kansanosien väliin revennyt kuilu on repeämässä leveämmäksi. Tällainen kehitys on epätoivottua ja huolestuttavaa. Korostamme edelleen yhdistyksenä kansallista yhtenäisyyttä ja kutsumme kaikki itsensä isänmaallisiksi mieltävät suomalaiset jälleen kerran mukaan osoittamaan hiljaisesti mieltään isänmaan puolesta. Yhteishenki, eteen päin katsominen, toistemme ja menneiden sukupolvien kunnioitus sekä yhteen hiileen puhaltaminen ovat suomalaisia arvoja, joista on syytä pitää kiinni jatkossakin.''

Mielenkiintoista oliskin

Mielenkiintoista oliskin tietää, onko Vapaavuorella oikeasti jotain arvoja, joita hän kunnioittaa ja joita pyrkii edistämään ja noudattamaan työssään. Vähän kyllä epäilen.

Iso arvostus ihmisille jotka

Iso arvostus ihmisille jotka puhuu niinkun asiat on ja reagoi kun näkee epäkohtia! Tarvi useamman minuutin jopa löytää SVL entisen johtohahmon haastis jossa kertoi että 612 kulkue on äärioikeiston järjestämä tapahtuma joka vain brändätty muuksi. Hohhoijaa taas tätä älinää.

Jaappa sitten se linkki niin

Jaappa sitten se linkki niin katsotaan tarkemmin.

Jaappa sitten se linkki niin

Jaappa sitten se linkki niin katsotaan tarkemmin.

https://www.youtube.com/watch

https://www.youtube.com/watch?v=t4IeytagS6c Oi natseja, oi alpakoita Tässä kerrotaan koko farssin tärkeimmät pointit

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat