Puheenaihe

Päivi Räsänen sai penisviestin – häirikkö paljasti nimensä

 Päivi Räsänen (kd).

Ari Peltonen

Kristillisdemokraatien kansanedustaja Päivi Räsänen liittyy sosiaalisessa mediassa laajalti levinneeseen seksuaalisen häirinnän vastaiseen #MeToo -kampanjaan saatuaan hiljattain häirikköviestin puhelimeensa.

– "Hienoa Päivi, tykkään sinusta..." yöllä tullut viesti avautui miehen sukuelimen lähikuvaan. Ja ihan omalla nimellään, #MeToo, kirjoitti Räsänen viestistä Facebook ja Twitter-tileillään.

Räsänen kertoo Aamupostille, että harkitsee yhä tutkintapyynnön tekemistä kyseisestä viestistä.

Lue lisää Aamupostista

Uskotko, että #MeToo -kampanja vähentää ahdistelua?

En
71% (146 ääntä)
Kyllä
29% (61 ääntä)
Ääniä yhteensä: 207

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (3)

Kommentit

Heh, vasurianarkistit

Heh, vasurianarkistit antifantteineen on jo aloittanut häiriköinnin. Kumisilmän ideoima aivotuhnu tämäkin tottakai ja ihan omalla nimellään.

Kyllähän Päivi ikäisekseen

Kyllähän Päivi ikäisekseen ihan menevä mimmi on, joten ilmankos vientiä hälläkin riittäisi. Sen verran konservatiivinen varmaan lienee kuitenkin, ettei kalun kuva ennen treffejä välttämättä ole paras iskurepliikki.

Saatan olla pahastikin

Saatan olla pahastikin väärässä, mutta uskon Räsäsen päätyvän siihen, ettei lähde tutkituttamaan tapausta. Nopeaälyiselle Räsäselle ei nimittäin pitäisi kestää kovinkaan monta hetkeä päättää, onko aiheellista ryhtyä toimiin, vai ei. Jos keiisi on niin selvä kun Räsänen antaa ymmärtää, on vaikea ymmärtää, miksi hän vielä empii. Tai sitten kyse on usonveljestä, jolloin on syytä miettiä kannattaako omia kannattajiaan ärsyttää.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat