Keski-Uusimaa-rastit

Keski-Uusimaa-rastit torstaina 12.9.2019 Sipoon Gumbostrandissa

Keski-Uusimaa-rastit palaa kesän kansallisten jäljiltä takaisin normaaliin järjestelyrytmiinsä. Tästä syystä IF Sibbo Vargarna järjestää Keski-Uusimaa-rastit vasta kaksi viikkoa edellisestä kerrasta nyt Gumbostrandissa eteläisessä Sipoossa. Maasto on rannikon pienipiirteistä avokallioista talousmetsää, jonka pohja voi olla paikoin hyvinkin kostea. Myös kallioiden jäkälät ja sammaleet ovat syyssateiden jäljiltä erittäin liukkaita.

Karttaa on tulostettu radan salliessa sekä mittakaavassa 1:7 500 että 1:10 000. Käyräväli on molemmissa 5m. Kartta on ajantasaistettu vuoden 2016 Raatojuoksuun ja 2017 Husqvarna-kisaan. Em tapahtumien ja aluetta rajaavan asutuksen seurauksena maastossa on polkuja, joiden vahvuus ei kaikilta osin ilmene kartasta tai niitä ei näy kartassa ollenkaan. Vastaavasti maastossa on runsaasti selkeitä maastonkohtia, joista oma sijainti on helppo varmistaa.

Paikalle on opastus Uuden Porvoontien (tie 170) ja Gumbontien (tie 11677) risteyksestä. Navigaattorilla löydät perille osoitteella Hedåsintie 17, Sipoo.

Bussilla tuleville on tarjolla Helsingin Itäkeskuksesta liikennöivät 841, 842 ja 843. Pysäkki on em risteyksessä, josta on n 1 km tapahtumapaikalle.

Olen suunnitellut perinteiset ratavaihtoehdot: 1,5 km, 3 km helppo, 3 km vaativa, 5 km ja 7 km. Erityisesti pisimmille radoille aikovien toivomme lähtevän maastoon ajoissa. Aurinko laskee torstaina klo 19.51 ja peitteisemmissä maastonkohdissa on kartanluku tuolloin jo haastavaa varsinkin pilvisenä päivänä tai sateen sattuessa.

Tämä on kauden viimeinen kesäaikataululla järjestettävä tapahtuma. Metsään pääsee klo 16.30 - 19.00 välisenä aikana ja maali on auki klo 20.30 asti.

Karttamaksu on 7 euroa ja alle 19 vuotiailta 3 euroa, laina-emitin vuokra on 2 euroa. Maksuvälineinä käyvät käteisen lisäksi paperiset liikuntasetelit sekä liikuntaseteleiden mobiili- ja verkkomaksut paperitulosteina tai mobiililaitteen näytöllä. Mobiilimaksut kohdennetaan järjestävälle seuralle (IF Sibbo-Vargarna / suunnistus).

Tapahtuman yhteydessä suunnistetaan Keravan Urheilijoiden ja Pihkaniskojen välinen seuraottelu. Tästä syystä näiden seurojen jäsenillä on hieman tavallisista rasteista poikkeava ilmoittautumisjärjestely tapahtumapaikalla.

Tervetuloa suunnistamaan Sipooseen toivottaa tapahtuman vastaava,

Jari Pullinen, 040-584 6055

Keski-Uusimaa-rastit

Kommentit (2)

Kommentit

Keravan Urheilijoiden ja

Keravan Urheilijoiden ja Pihkaniskojen seuraotteluun liittyen tapahtumassa on myös TR- ja RR-radat. Nämä ovat myös muiden käytettävissä. Tervetuloa harjoittelemaan lokakuun Nuorisoviestiä ja Oravatonnia varten!

Tulosten julkaiseminen KU

Tulosten julkaiseminen KU-rastien sivuilla valitettavasti kestää. Teknisestä ongelmasta johtuen toimenpiteeseen tarvitaan tällä hetkellä peruskäyttäjää enemmän tietoteknistä osaamista.

Aikaisempia kirjoituksia

Keski-Uusimaa-rastit

 

 

KLIKKAA tästä rastiohjelma 2019
kokonaisuudessaan (pdf)

Keski-Uusimaa-rastit on sanomalehti Keski-Uusimaan ja neljän sen levikkialueella toimivan urheiluseuran järjestämä kuntosuunnistussarja.

Näiltä sivuilta löydät ohjeet kevään, kesän ja alkusyksyn rastipaikoille.

 

Rastien tulokset 2019

 

Järjestävät seurat ovat:

Järvenpään Palo

Keravan Urheilijat

Sibbo Vargarna

Tuusulan Voima-Veikot

 

 

Kesän 2018 tulokset

Kesän 2017 tulokset

Kesän 2016 tulokset

Kesän 2015 tulokset

Kesän 2014 tulokset

Kesän 2013 tulokset

Kesän 2012 tulokset

Kesän 2011 tulokset

Uusimmat mielipiteet