Mainos: Järvenpään kaupunki

Järvenpäästudio 2.12. Me teemme juhlavuoden! Katso lähetys täältä

Mainos | Tule mukaan seuraamaan Järvenpään osallistuvan budjetoinnin finaalilähetystä sekä kaupungin juhlavuoden käynnistystapahtumaa keskiviikkona 2.12. klo 17–19.30, turvallisesti livestriimin päähän.

Osallistuvan budjetoinnin finalistit selvillä

Tänä syksynä Järvenpäässä on järjestetty ensimmäinen osallistuvan budjetoinnin ideakilpailu. Osallistuvassa budjetoinnissa Järvenpään kaupungin kulttuuripalvelut jakaa 50 000 euroa asukkaiden, yhteisöjen ja yritysten ideoiden toteuttamiseen. Suorassa finaalilähetyksessä selviävät, mitkä 44 ideasta toteutuvat ja mitä ideoita Järvenpään kaupunki ryhtyy rahoittamaan.

Sinä teet juhlavuoden!

Ensi vuonna Järvenpään kaupunki täyttää 70 vuotta, ja koko vuosi on juhlaa. Tulossa on ennenkokemattomia ohjelmanumeroita, uutta ajattelua, ympäristöä ja ihmisiä muuttavia tekoja, luontoa, teatteria ja musiikkia. Toteuttajina ovat yhtä hyvin ammattilaiset, yritykset ja yhteisöt kuin myös kaupunkilaiset itse.

Järvenpäästudiossa julkistetaan juhlavuoden visuaalinen ilme ja kerrotaan, miten jokainen järvenpääläinen yhteisö, yritys ja asukas voi liittyä mukaan! Lähetyksessä myös on Järvenpään historiaa, videotervehdyksiä, onnitteluita sekä musiikillista iloittelua.

Tilaisuuden juontavat Järvenpään viestintäjohtaja Heli Vastamäki ja tapahtumatuottaja Kristian Schmidt. Tilaisuutta moderoi osallisuuden erityisasiantuntija Pilvi Kallio-Meriläinen ja tapahtuman aikana studioon voi lähettää kysymyksiä, kommentteja ja palautetta. Katso lähetyksen tallenne täältä: https://youtu.be/KK3r45cj-8Q

Pääset mukaan kello 17 Järvenpään kaupungin Facebook- ja Youtube-tileillä: www.facebook.com/jarvenpaankaupunki www.youtube.com/user/JarvenpaanKaupunki