Mainos: Järvenpään 3. Apteekki

Apteekkipalvelut kehittyivät Järvenpäässä kertaheitolla: Lähiapteekin tavoitteena tarjota Järvenpään parasta apteekkipalvelua nykyaikaisella tavalla

Järvenpään Lähiapteekki kehittää apteekkipalveluita innovatiivisella otteella. Apteekki kuuntelee aktiivisesti asiakkaiden toiveita ja palautteen myötä apteekki on ottanut käyttöön niin etäasioinnin, kotiinkuljetuksen kuin ilmaisen pysäköinninkin. Lähiapteekin visiona on löytää uudet tavat palvella asiakkaita, jotta apteekkiasiointi olisi asiakkaille mahdollisimman vaivatonta.

Apteekkari Teemu Kivijärvi ja apteekin proviisori Jarno Kaarlas.

Apteekki tutussa paikassa Mannilantien varrella

Mainos | Järvenpään Lähiapteekki on uusi perustettu Järvenpään 3. apteekki, joka avasi ovensa 19.10.2020. Apteekki palvelee tutussa paikassa Apteekkitalossa osoitteessa Mannilantie 44, Järvenpää.

Apteekin nimessä haluttiin viestiä, että Lähiapteekki on nimensä mukaisesti asiakkaita lähellä:

“Nimesimme apteekin Järvenpään Lähiapteekiksi, koska haluamme olla lähellä asiakkaita, ja meitä voikin lähestyä matalalla kynnyksellä erilaisissa terveyteen tai hyvinvointiin liittyvissä asioissa.” apteekkari Teemu Kivijärvi kertoo.

Lähiapteekki palvelee tutussa paikassa osoitteessa Mannilantie 44, Järvenpää.

Asiakkaiden toiveita selkeämmistä ja laajemmista aukioloajoista kuunneltiin

Asiakkailta saatujen toiveiden mukaisesti apteekin aukioloaikoja pidennettiin ja selkeytettiin. Järvenpään Lähiapteekilla on laajat aukioloajat: apteekki on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-20, lauantaisin klo 8-18 ja sunnuntaisin sekä pyhinä 10-18.

Ilmainen pysäköinti helpottaa apteekkiasiontia Lähiapteekissa

Asiakkaat toivoivat apteekkiasiointiin lisää parkkipaikkoja. Lähiapteekki vastasi tähän toiveeseen kekseliäällä ratkaisulla: asiakkaat voivat pysäköidä ilmaiseksi Apteekkitalon päätyyn Parkkipaten pysäköintialueelle. Ilmaisen pysäköinnin saa lunastettua apteekissa näpyttelemällä auton rekisterinumeron apteekin kassan luona olevaan laitteeseen. Tilava apteekki mahdollistaa myös turvavälit:

“Kaikki ostokset voi maksaa samalle asiakaspalvelupisteelle. Apteekin kahdeksan kassaa mahdollistavat turvavälien pitämisen, eikä asiakkaiden tarvitse jonottaa erikseen ulosmenokassalle”, apteekkari Teemu Kivijärvi kuvailee.

Parkkipaten pysäköintialueen lisäksi apteekin edessä on edelleen käytettävissä 30 minuutin ilmaisia kiekkopaikkoja.

Automaattiovi helpottaa asiointia apteekissa esimerkiksi lastenrattaiden tai pyörätuolin kanssa. Ovi aukeaa itsestään, joten ovenkahvaan ei myöskään tarvitse koskea.

Monta tapaa hoitaa apteekkiasiointi etänä: lääkkeet kätevästi kotiinkuljetuksella tai noutoautomaattiin

Lähiapteekki tarjoaa mahdollisuuden hoitaa apteekkiasiat kätevästi etänä, vaikka kotisohvalta. Toimitusvaihtoehtoina etäasioinnissa ovat apteekista nouto, apteekin noutolokerot K-Supermarket Pajalassa ja Lidl Järvenpäässä tai kotiinkuljetus. Toimituksen saa jopa samalle arkipäivälle.

Etäasiointi toimii näin: tilaus apteekkiin tehdään Remomedi-videoapteekkisovelluksen välityksellä. Saat sovelluksen käyttöön etsimällä puhelimesi sovelluskaupasta Remomedi-nimisen sovelluksen ja lataamalla sen. Rekisteröidy sovellukseen ja tee vahva tunnistautuminen. Sovelluksen kautta voit ottaa yhteyden Järvenpään Lähiapteekkiin ja asioida aivan kuin olisit apteekissa.

Pian on tulossa myös mahdollisuus saada tilatut lääkkeet ja muut apteekkituotteet K-Supermarker Pajalan ruokatilauksen mukana. Tilaus tehdään myös Remomedi-videoapteekkisovelluksen kautta ja tilausta tehdessä valitaan sopiva toimitustapa. Lisätietoja etäasioinnista saa apteekin nettisivuilta jarvenpaanapteekki.fi.

Lähiapteekista voi tilata apteekkituotteet ja lääkkeet myös kotiinkuljetuksella tai noutoautomaattiin puhelimella Remomedi-sovelluksen avulla.

Positiivisuus ja hyvä fiilis ovat perusta päivittäiselle tekemiselle

Helposti lähestyttävän sekä hyväntuulisen ja ystävällisen tunnelman voi aistia apteekissa asioidessaan. Apteekin toiminnan ydin on kehittävä ote, avoin ja iloinen ilmapiiri, tiimityö ja asiakaspalveluun panostaminen. Esimerkiksi Järvenpään Lähiapteekin proviisori Jarno Kaarlas sai äskettäin kiitosta lähiesimies- ja asiakaspalvelutaidoista Vuoden Proviisorikollega 2021-tunnustuksen muodossa.

Apteekki on perustettu tuttuun paikkaan Mannilantielle ja saatat tavata apteekissa tuttuja kasvoja:

“Apteekissamme jatkoi iso osa henkilökunnasta, mistä olen apteekkarina erityisen iloinen. Osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta ovat perusta erinomaiselle asiakaspalvelulle”, Teemu Kivijärvi iloitsee.

Kikka ja Kata ovat työskennelleet Mannilantiellä jo pidempään ja työvuosien myötä yhteisiä iloisia kokemuksia on ehtinyt kertyä.

Asiakaspalvelua myös somessa matalalla kynnyksellä

Lähiapteekki viestii aktiivisesti sosiaalisessa mediassa apteekin ajankohtaisia kuulumisia ja asiakkaita koskevia tiedotteita. Somekanavien aktiivisella käytöllä on pyritty siihen, että apteekkia olisi helpompi lähestyä:

“Palvelemme asiakkaitamme myös somekanavien kautta, koska haluamme, että meihin on helppo ottaa yhteyttä.” apteekkari Teemu Kivijärvi kertoo.

Järvenpään Lähiapteekki on uusi perustettu Järvenpään 3. apteekki. Lähiapteekki avasi ovensa 19.10.2020. Palvelemme tutussa paikassa Apteekkitalossa osoitteessa Mannilantie 44, Järvenpää.

Aukioloaikamme ovat laajat: arkisin klo 8-20, lauantaisin klo 8-18 sekä sunnuntaisin ja pyhinä klo 10-18. Tervetuloa!

Ota yhteyttä:

Puh: 09 279 8030

lahiapteekki.jarvenpaa

@apteekit.net

Seuraa apteekin ajankohtaisia tiedotteita Facebookissa

www.jarvenpaanapteekki.fi