Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisia jokaiseen hetkeen – tutustu uudistuneeseen verkkopalveluumme

Mainos | Elämän tärkeimmät asiat ovat usein ihan silmiemme edessä. Siksi halusimme luoda sinulle entistä paremman lukukokemuksen. Tuoreet uutiset ja puhuttelevat tarinat saumattomasti mukanasi päivän jokaisena hetkenä. 

Uusi ilme, uusi kokemus

Loimme tuoteperheillemme yhteisen ulkoasun, jotta tunnistat tuotteemme paremmin. Painettu lehti sai uuden ulkoasun pääsiäisen jälkeen ja verkkopalvelun uudistaminen tuo lukukokemuksen saumattomammin yhteen. Uusi ulkoasu on tehty parantamaan lukukokemustasi. Tutut sisällöt odottavat sinua ja saat edelleen alueesi uutiset vastuullisesti toimitettuna. 

Löydä mielenkiintoisimmat uutiset etusivun runsaasta tarjonnasta 

Verkkopalvelumme näkyvin muutos onkin heti etusivulla. Eri aihealueet (kuten pääuutiset, paikallisuutiset ja urheilu) ovat kasattuna omiin lohkoihinsa, jolloin löydät helposti juuri sinua kiinnostavat uutiset. Lohkojako mahdollistaa myös useamman uutisen nostamisen etusivulle, jotta kaikki tärkeimmät uutiset pääsevät näkyville. Kokeile myös uutta sivuswaippausta uutisvirran selaamiseksi aihealueen sisällä. 

Testaa uusi verkkopalvelu ja nauti saumattomasta lukukokemuksesta!

Kirjaudu sisään Mediatunnuksellasi

Verkkopalvelua sekä muita tilaukseesi sisältyviä digisisältöjä pääset käyttämään Mediatunnuksella. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi.

Jos et muista salasanaasi, voit tilaa ohjeet salasanan vaihtoa varten sähköpostiisi tästä linkistä. >>

Jos sinulla ei vielä ole Mediatunnusta katso ohjeet sen luomiseen täältä. >>