Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miltä kuulostaisi taloyhtiö, jossa on oma etätyötila tai polkupyörän huoltotila? Tutustu Keravan uuteen, reippaan urbaaniin väriläiskään!

Keravan Jaakkolan modernin ja viihtyisän Kotokorttelin kolme ensimmäistä kerrostaloa ovat valmistuneet. Syntymässä on ainutlaatuinen kokemus mukavaa ja urbaania asumista.

Mainos | – Koko alue on kehittymässä upeasti lähivuosina. Kun kyseessä on entinen pienteollisuusalue, kaikki eivät välttämättä osaa mieltää, kuinka hieno kokonaisuus tästä asuinalueesta on tulossa, pohdiskelee Varte Oy:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Katja Raninen.

Punaista, oranssia ja keltaista hehkuvasta korttelista on tulossa todellinen Keravan väriläiskä, toimivine joukkoliikenneyhteyksineen.

– Kotokortteli tuo uutta elinvoimaa alueelle, ja talot ovatkin Tuusulantien kautta Keravalle ajattaessa komea alueen uusi maamerkki.

Entinen pienteollisuusalue osoitteessa Palopellonkatu 8–10 on muuttunut viime vuosien aikana täysin. Varte on kehittänyt aluetta vuodesta 2017 alkaen. Kaikkiaan Kotokortteliksi nimetylle alueelle valmistuu Varten toimesta yhteensä seitsemän 8–10 kerroksista asuintaloa. Urakoitsijana toimii Varte Lahti Oy.

Komeaan kortteliin tulee monimuotoisesti erilaisia asumismahdollisuuksia; asumisoikeusasuntoja, omistusasuntoja sekä vuokra-asuntoja. Lisäksi lapsiperheiden arkea helpottamaan rakennetaan myös päiväkoti.

Varte myy parhaillaan alueella uusia asuntoja joulukuussa valmistuneesta kerrostaloyhtiö Palopellonheikistä, jossa onkin enää vain muutama asunto vapaana. Seuraavaksi lähtee uuden Jaakkolanheikin asuntojen markkinointi vauhtiin keväällä.

– Palopellonheikin ja Jaakkolanheikin kaikissa asunnoissa on viilennys. Tämä on herättänyt kovasti mielenkiintoa, ja Palopellonheikki onkin myyty jo lähes kokonaan. Lisää mukavuutta yhtiöihin tuo, että korttelin sisäpihalla sijaitsevassa piharakennuksessa on yhtiön asukkaille käytössä oma kuntosali sekä yhtiösaunat, kertoo myyntipäällikkö Minna Hyyrynen Varten asuntomyynnistä.

Maailman markkinoiden muuttuessa loppuvuodesta rakennusyritys päätti ottaa pienen hengähdystauon vuoden vaihteessa Jaakkolanheikin markkinoinnissa ja käynnistää kevään aikana markkinoinnin uudelleen.

Hyyrynen korostaa, että kunhan taas Jaakkolanheikin markkinointi saadaan vauhtiin niin talon asuntojen materiaaleihin pystyy hyvin vaikuttamaan ennen rakennustöiden alkamista.

– Asunnon ostajan kannattaakin olla asuntomyyntiimme yhteydessä, niin voimme yhdessä tarkastella mitkä muutokset ovat mahdollisia, jotta saadaan juuri sopiva koti rakennettua!

Modernin asumisen tarpeet huomioitu

Palopellonheikin erikoisuus sopii urbaanille pyöräilijälle. Taloyhtiössä on nimittäin varattuna oma, asianmukaisesti varusteltu polkupyörän huoltotila. Talon sisääntulo-ovien yhteydessä on lisäksi pesupiste, jossa voi huuhdella pyörästä mudat pois tai vaikka pestä koiran tassut.

– Jaakkolanheikkiä suunniteltaessa löysimme oivan tilan taloyhtiön 1.kerroksesta, jonne saimme asumismukavuutta tuomaan kätevän etätyötilan nettiyhteyksineen ja keittiökulmauksineen, kertoo Hyyrynen.

Suomalainen perheyhtiö Varte Oy pitää erityisenä vahvuutenaan hyvää suunnittelua, asiakaspalvelua ja rakentamisen laatua.

Tutustu Asunto Oy Keravan Palopellonheikin viimeisiin vapaana oleviin asuntoihin tästä linkistä.