Suomessa kaksi uutta koronavirukseen liittyvää kuolemaa, uusia vahvistettuja tartuntoja vain kaksi

Valtaosa tartunnoista on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella, jossa vahvistettujen tartuntojen määrä on 5 026. MARKKU ULANDER / LEHTIKUVA

STT

Suomessa on todettu kaksi uutta koronaan liittyvää kuolemantapausta, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) kertoo. Yhteensä kuolemantapauksia on nyt 320.

Sairaalahoidossa olevia koronapotilaita on THL:n mukaan tällä hetkellä 62, mikä on kuusi ihmistä vähemmän kuin maanantaina. Tehohoidossa olevien potilaiden määrä on pysynyt ennallaan yhdeksässä potilaassa.

THL kertoi aiemmin, että Suomessa on todettu yhteensä 6 887 vahvistettua koronavirustartuntaa. Tartuntojen määrä kasvoi maanantaista vain kahdella.

Valtaosa tartunnoista on todettu Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella, jossa vahvistettujen tartuntojen määrä on 5 026. Suurin osa tällä hetkellä sairaalahoidossa olevista potilaista on myös Helsingin ja Uudenmaan alueella.

Testattuja näytteitä on nyt yhteensä noin 190 800. Uusia näytteitä otettiin maanantain jälkeen noin 5 400. Virustestauksen kapasiteetti on jo yli 10 000 testiä päivässä.

Suomen väestöön suhteutettuna on todettu 124 tartuntaa 100 000 asukasta kohden.

THL arvioi, että koronaviruksen aiheuttamasta taudista on parantunut noin 5 500 ihmistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Metsänautti esittelee toimintaansa asuntomessuilla – tuusulalainen yritys järjestää majoituselämyksiä korkealle puuhun
 2. Entinen Alkon myymälärakennus 1950-luvulta muuttui asunnoiksi Keravalla – "Alkuperäisiä elementtejä säilytetty niin paljon kuin mahdollista"
 3. Kansainvälisen ketjun kanaravintola avautui Järvenpään keskustaan – Chitir Chicken toimii noin 10:ssä eri maassa: "Uusia paikkoja etsitään Suomesta koko ajan"
 4. Näköislehdessä tänään: Ronja Paani muutti maalle etsimään itseään – ensin yllätti talven pimeys, sitten koronaepidemia vei perimmäisten kysymysten äärelle
 5. Juholanmäen "uusi" pesäpallokenttä lyöjille terveysriski – KiPe06 nappasi Lammin Lujasta avausvoittonsa
 6. EU-parlamentti hyväksyi rekkaliikenteen yhteiset pelisäännöt
 7. Selvitys: Kielteisen turvapaikkapäätöksen jälkeen jääneitä on noin joka kolmannessa kunnassa
 8. Poliisihallitus esittää eri enimmäispituuksia toimintavalmiusajalle eri puolilla Suomea
 9. Barcelona jahtaa Real Madridia, Espanyolin putoaminen varmistui
 10. Tekstiviestit: Mihin hävisivät Hyrylän palvelut?
 11. Ranskan teollisuusministeri tuomitsee Nokian irtisanomisaikeet
 12. Tavaraviennin arvo laski toukokuussa 31 prosenttia
 13. Tulli on takavarikoinut kevään aikana ennätysmäärän nikotiinivalmisteita, varoittaa vaarasta – "Voisi verrata lääkeväärennöksiin"
 14. Maailman miljonäärit vaurastuivat reippaasti viime vuonna
 15. "Vähän jännittää" – Tuusulan ja Keravan yhteisjoukkueen G15-naisjuniorit aloittivat Helsinki Cupin innolla Pirkkolassa keskiviikkona

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.