Suomessa on todettu kymmenen uutta koronavirustartuntaa, ei uusia kuolemantapauksia

Suomessa on todettu vuorokauden aikana kymmenen uutta koronavirustartuntaa. EMMI KORHONEN / LEHTIKUVA

STT

Suomessa todettiin kymmenen uutta koronavirustartuntaa vuorokauden aikana, tiedotti Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) keskiviikkona. Löydettyjä koronatartuntoja on Suomessa nyt kaikkiaan 7 414.

THL:n mukaan yhtään uutta koronavirukseen liittyvää kuolemantapausta ei ole tullut tietoon. Koronaan liittyviä kuolemia on raportoitu Suomessa yhteensä 329.

Sairaalahoidossa oli keskiviikkona koronatartunnan vuoksi neljä ihmistä, yksi vähemmän kuin maanantaina. Koronaviruksen aiheuttaman taudin vuoksi kukaan ei ole tällä hetkellä tehohoidossa.

Koronaviruksen aiheuttamasta sairaudesta parantuneita arvioidaan olevan Suomessa nyt noin 6 950. Parantuneiden osuus on yli 90 prosenttia todetuista tapauksista.

Sairastuminen Vivamossa rippileirillä

Lohjalla pidetyllä rippileirillä kaikkiaan 37 ihmistä on altistunut viime päivinä koronavirukselle. Kansan Raamattuseura tiedotti, että sen Vivamon kurssikeskuksessa 22.–28.7. järjestetyllä rippileirillä todettiin koronavirustartunta.

Kaikki altistuneet on tunnistettu.

Rippileirillä tapahtuneesta altistumisesta johtuvia sairastumisia ei ole Kansan Raamattuseuran mukaan toistaiseksi tiedossa.

Koronatestejä tehty liki 350 000

Suurin osa koronavirustartunnoista Suomessa on todettu Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella. Tartunnoista kaikkiaan 2 774 on löydetty Helsingissä, 843 Espoossa ja 915 Vantaalla.

Väestömäärään suhteutettuna koronatartuntoja on Suomessa nyt 134 tapausta sataatuhatta asukasta kohden.

Sairaanhoitopiirit ilmoittavat sairaalahoidossa olevien potilaiden ja koronaviruksen aiheuttamaan tautiin liittyvien kuolemantapausten lukumäärän maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Koronavirustestejä on tehty Suomessa tähän mennessä noin 349 000. Virustestauksen kapasiteetti Suomessa on yli 13 000 testiä päivässä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Luetuimmat

 1. Marraskuussa kadonneen Teemu Koskisen ruumiin löytöpaikaksi varmistui sadevesikaivo Järvenpäässä – KRP: "Viimeiset tutkimustulokset tulevat elokuussa, sitten olemme vielä viisaampia"
 2. Kaksi uutta koronavirustartuntaa Keusoten alueella viime viikolla
 3. Tuusulan asuntomessut: Viiden vuoden valmistelu huipentui Tuusulassa – messuportit avattiin yleisölle: "Tulee vilkas elokuu"
 4. Sairauskohtauksen saanut mies törmäsi puuhun Tuusulanväylällä
 5. Tuusulan asuntomessut: Pienet tontit puistojen reunoilla – Keravan uusille asukkaille piti osoittaa, ettei kotikaupunki ole vain nukkumalähiö
 6. Nuori motoristi pakeni poliisia – kaahausta kevytväylällä ja päin punaisia
 7. Tuusulan asuntomessut: Tuusula päihitti Ylöjärven: vuonna 2000 tehty kävijäennätys on edelleen voimassa
 8. Yksi nuori kuollut liikenneonnettomuudessa Tuusulassa, toinen kriittisessä tilassa
 9. Näköislehdessä tänään: Seksi ei ole koskaan kiinnostanut Outi Lähdettä – Pyrkii lisäämään tietoisuutta aseksuaalisuudesta
 10. Tuusulan asuntomessut: Tapettia ikivanhalla tavalla – Japanista kotoisin oleva vesiliukoinen kangastapetti on akustinen
 11. Marraskuussa kadonneen Teemu Koskisen ruumis on löytynyt läheltä katoamispaikkaa Järvenpäässä – KRP: "Tapausta tutkitaan edelleen rikoksena"
 12. Oikaisu: Tuusulan koronaluvuissa virhe
 13. Paikka haussa Järvenpään uudelle apteekille
 14. Poikkeusajan Meidän festivaali keräsi 700 kuulijaa – "Meillä oli teitä kova ikävä"
 15. Avoterassin saa rakentaa ilman minkäänlaista lupaa – lasittaminen voi syödä rakennusoikeutta

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.