Autoliiton Keski-Uudenmaan osasto

Autoliiton Keski-Uudenmaan osaston vuosikokous 1.3.2011

Anneli Mellin sai vuoden virkeä kiertopalkinnon tänä vuonna.

Hans Lehtelä

Autoliiton Keski-Uudenmaan osaston vuosikokous pidettiin tällä kertaa Tuusulan kunnantalolla sen Jokela salissa.

Heti kokouksen aluksi vietettiin hiljainen hetki pois nukkuneen entisen puheenjohtajan ja perustajajäsenen Raimo Nikkasen muistoksi.

Tässä vuosikokouksessa käsiteltiin kaikki sääntömääräiset asiat ja tehtiin henkilövalinnat Autoliiton Keski-Uudenmaan osaston hallitukseen. Kokouksessa olleet osallistujat olivat kaikissa henkilövalinnoissa yksimielisiä, eikä äänestyksiä tarvinnut tehdä.

Autoliiton Keski-Uudenmaan osaston hallituksessa jatkavat lähes kaikki entiset jäsenet. Uutena sinne valittiin Briitta Lehtelä. Puheenjohtajana jatkaa Jukka Joutsjoki. Hans Lehtelä on uusi varapuheenjohtaja. Sihteerinä jatkaa Tuula Salminen. Muut hallituksen jäsenet ovat Anneli Mellin, Juhani Köykkä, Marja Ylhäinen ja Hannu Nuorala. Rahastonhoitajana toimii edelleen Irma Jokinen.

Tänä vuonna osastomme toiminnassa on teatteriretkien lisäksi Autoliiton ja piirijärjestöjen kokoukset. Myös olemme jälleen mukana Keravan Sirkusmarkkinoilla syksyllä perinteisesti, sekä mahdollisuuksiemme mukaan myös muissa paikallisissa markkinatapahtumissa Tuusulassa, ja Järvenpäässä.

Osastomme on jo muutaman vuoden ajan antanut "Vuoden virkeä" kiertopalkinnon sellaiselle jäsenelleen, joka on edellisenä vuonna ollut erityisellä ahkeruudella mukana osastomme eri toiminnoissa. Tällä kertaa vuoden virkeäksi valittiin yksimielisesti Anneli Mellin. Lämpimät onnittelut hänelle tästä palkinnosta, sekä ahkerasta osallistumisesta osastomme toimintaan.

Kokouksen lopuksi Seppo Halen piti pienen esitelmän Autoliiton Auto Sport päivistä ja karting (mikroauto) harrastuksesta. Hänen esitelmänsä oli mielenkiintoinen kaikin osin. Myös näissä harrastuksissa alkaa nykyisten toimitsijoiden keski-ikä olla lähempänä 50 vuotta, siksi uusia nuorempia jäseniä kaivataan paljon lisää.

Autoliiton Keski-Uudenmaan osaston kotisivut www.autoliitto.fi/keski-uusimaa

Autoliiton kotisivut www.autoliitto.fi

Autoliiton Keski-Uudenmaan osasto

Aikaisempia kirjoituksia

Autoliiton Keski-Uudenmaan osasto

Autoliiton Keski-Uudenmaan osasto, kuuluu autoliittoon, joka on vuonna 1919 perustettu yksityisautoilijoiden palvelu-, etu- ja harrastusjärjestö. Osastomme toiminta-ajatus, samoin kuin autoliitonkin on olla jäsenistönsä; yksityisautoilijoiden ja siitä kiinnostuneiden ihmisten palvelu-, etu- ja harrastusjärjestö. Toivotamme kaikki autoilusta ja liikenteestä kiinnostuneet henkilöt lämpimästi tervetulleeksi osastomme jäseniksi.

Uusimmat mielipiteet