Järvenpään Palloseura

Kevään ottelukalenteri valmis

JäPSin kaikki ottelut maalis-huhtikuun aikana alkavat olla tiedossa. Sunnuntaisen Kiffen-pelin (6.3.), parin viikon päästä pelattavan Kuusysi-pelin (19.3.) ja Kakkosen kenraaliharjoituksena toimivan PKKU-pelin (16.4.) lisäksi kevään pelikalenteria on täydennetty muutamalla lisäottelulla.

Lauantaina 2.4. kohdataan Talin hallissa HJK:n reservijoukkue Klubi 04. Kyseinen kohtaaminen oli alunperin sovittu pelattavaksi 12.3., mutta ottelua siirrettiin muutamalla viikolla eteenpäin. Keskiviikkona 6.4. JäPS pelaa Järvenpäässä Lukion jalkapallonurmella Futuraa vastaan.

Suomen cup alkaa JäPSin osalta perjantaina 11.3. Keravan jalkapallonurmella Ponnistusta vastaan. Mikäli JäPS selviää ottelusta jatkoon, saa se seuraavalla kierroksella vastaansa voittajan ottelusta Lahen Pojat JS - FC KooTeePee. Jos kyseiseen koitokseen ehdottomana ennakkosuosikkina lähtevä Ykkösen joukkue FC KooTeePee ottaa voiton, on peli JäPS - FC KooTeePee sovittu pelattavaksi Lukion jalkapallonurmella keskiviikkona 16.3. klo 18:30. Jos kenttä ei talvikelien vuoksi ole pelikelpoinen, on varapäiväksi kaavailtu keskiviikkoa 30.3.

Kakkonen alkaa JäPSin osalta perjantaina 29.4. Turussa ÅIFK:ta vastaan. Kaikki JäPSin ottelut kaudella 2011 löydät ottelut-linkin takaa.

Järvenpään Palloseura

Aikaisempia kirjoituksia

Järvenpään Palloseura

Järvenpään Palloseura on perustettu v. 1947. Pienestä asemakylän palloilulajien seurasta on kuudessa vuosikymmenessä kehkeytynyt yksi Suomen suurimmista jalkapallon erikoisseuroista. JäPS:llä on noin 1000 jäsentä, joista noin 900 on juniori-ikäisiä tyttöjä ja poikia. Seuran omat www-sivut löytyvät osoitteesta www.japs.fi

Uusimmat mielipiteet