Järvenpään Palloseura

Kiffenin vuoro jäädä JäPSin jalkoihin

JäPS on pelaamassa itsestään vahvaa jokerikorttia Kakkosen B-lohkoon tulevalle kaudelle. Sarjanousija ei tuntenut turhaa nöyryyttä käydessään Kiffenin vieraana harjoitusottelun merkeissä, kun se haki helsinkiläisistä tylyn 0-3 voiton.

Viime kauden Kakkosen A-lohkon lohkokakkonen vaikutti järvenpääläisten käsissä varsin aseettomalta Talin hallissa sunnuntai-iltapäivänä pelatussa koitoksessa. Tarkemmat tiedot ottelusta löytyvät raportista.

Seuraavan kerran JäPS astelee pelikentälle tulevana perjantaina 11.3., ja silloin panoksena on jo jotain muutakin kuin pelkkä maine ja kunnia, kun Keravan jalkapallonurmella Suomen cupin 4. kierroksen ottelua tulee isännöimään Ponnistus. Ottelu alkaa klo 20:00.

Järvenpään Palloseura

Aikaisempia kirjoituksia

Järvenpään Palloseura

Järvenpään Palloseura on perustettu v. 1947. Pienestä asemakylän palloilulajien seurasta on kuudessa vuosikymmenessä kehkeytynyt yksi Suomen suurimmista jalkapallon erikoisseuroista. JäPS:llä on noin 1000 jäsentä, joista noin 900 on juniori-ikäisiä tyttöjä ja poikia. Seuran omat www-sivut löytyvät osoitteesta www.japs.fi

Uusimmat mielipiteet