Koripalloleiri Hiihtolomalla

JÄKSTERI, Järvenpään koripalloseuran maskotti on mukana leirillä!

L. Vihonen

Koripalloleiri Hiihtolomalla

 

Kaikki 2004-2007 syntyneet, koripallosta kiinnostuneet pojat ja tytöt ovat tervetulleita leirille, joka järjestetään 17.-18.2.2014 klo 10-16 Järvenpään lukiolla, Lukiontie 1, Järvenpää. Leirin ohjaajana toimii Järvenpään koripalloseuran nuorisopäällikkö Antti Siliämaa.

Leirillä harjoitellaan koripallon perustaitoja ja pidetään yhdessä hauskaa liikunnan parissa. Leirin hinta on 40,00 euroa, mihin sisältyy kolme harjoitusta päivässä, lämmin ruoka ja välipala. Leiriläisiä ei ole vakuutettu, joten osallistujat vastaavat omista vakuutuksistaan.

Leirille ilmoittaudutaan Järvenpään koripalloseuran verkkosivuilla (www.jksbasket.fi) LEIRIT-sivulla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Kaikki innokkaat pojat ja tytöt nyt ilmoittautumaan! Mukaan voi tulla, vaikkei olisi ennen koripalloa pelannut! 30 ensimmäistä mahtuu mukaan.

Lisätietoa Järvenpään koripalloseuran verkkosivuilta tai Antti Siliämaalta, [email protected], puhelin 040 354 5505.

JKS Basket

JKS on poikakoripalloiluun keskittyvä seura joka tarjoaa mahdollisuuden kilpa- ja harrasteurheiluun junioreista aikuisiin. Olemme luoneet olosuhteet, joiden avulla alueen lahjakkaimmat pelaajat voivat kehittyä huipulle saakka. Kotisivu: www.jksbasket.fi