Kori-80:n B- tyttöjen valmennusrinki vahvistuu !

Toni seuraamassa alkulämittelyä...

Toni ja Tero neuvonpidossa harjoituskuvioiden osalta...

Valmennuksen parivaljakon analyysi päällä...

Korin B- ikäluokan tytöt pelaavat tulevalla kaudella kaikissa kolmessa ikäluokkansa alueellisissa divisoonissa sekä valtakunnallista SM – sarjaa. Ikäkaudessa pelaa lähes kolmekymmentä tyttöä ja heidän valmennusta on vahvistettu uudella valmentajalla, Toni Leikaksella. Toni keskittyy toimessaan haastajatyttö joukkueen pelaaja kehitykseen tukenaan ikäkauden päävalmentaja Tero Aaltonen.

Toni Leikas v. 38. tuo tullessaan yli 16 vuoden pelikokemuksen mm. miesten koripallon 1 divisoonasta. Peliuransa aikana hän on pelannut Visa-basketin lisäksi Forssan Alussa takamiehen paikkaa. Samoin ansioikkaaseen pelaajauraan on ehdottomasti nostettava kauden Kori-80:n  2012-13 M35 SM tiimiin. Lasten ja nuorten parissa työskentely on Tonille niin koulutuksen kuin päivätyön kautta tuttua. Päivätyö Tonille muodostuu lasten ja nuorten parissa pyörittäen ilta-päivä kerhotoimintaa Helsingin alueen kouluissa.

Valmennuksellisesti Toni on kasvanut koripallon sisään jo pienestäpojasta, koska hänen isänsä Kalevi on toiminut aktiivisena valmentajana yli 35 vuotta  mm. Visa-basketissa. Toni on jämäkkä perheenisä Vantaan Ruskeasannalta,  jonka koti tiimiin kuulu vaimo sekä 4v. poika.

B-tytöt ja Toni toivottavatkin kannattaja joukot seuraamaan yhteistyön tuotoksia ensi sunnuntaina, 22.9.  Nikkariin klo 10:15 kun vastaan astuu Pakilan Visa. Tarjolla koripallon hienouksia ainutlaatuisen buffa tarjoilun kera !

 

Keravan Kori-80

Keravan Kori-80 ry on vuonna 1980 perustettu koripalloseura, jolla on noin 300 jäsentä. Kori-80 on kilpaurheiluseura, jonka edustusjoukkueet pelaavat tai tavoittelevat paikkaa valtakunnallisella tasolla naisissa ja miehissä, sekä A-, B- ja C-junioreissa. Kilpaurheilu ei kuitenkaan sulje pois harrasteliikunnan mahdollisuutta. Kori-80 tarjoaa jokaiselle oman tasoisensa joukkueen, jossa voi kehittyä ja harrastaa koripalloa. www.kori-80.net