Kestovaippaesittely Maahisessa ke 25.5.

Terhi Jaara esittelee kestovaippoja odottavalle äidille

Kevään viimeinen kestovaippaesittely pidetään perhekeskus Maahisessa keskiviikkona 25.5. Esittelijämme on paikalla klo 17–18.30. Tervetuloa kyselemään vaipoista ja hypistelemään pehmoisia vaippoja!

Kestovaippayhdistys on pitänyt kevään mittaan vaippaesittelyjä Maahisessa kerran kuussa. Edellisellä kerralla keskiviikkona 27.4. Terhi Jaara esitteli vaippoja odottavalle äidille ja kertoi vinkkejä kestovaippailuun. Vaippaesittelyt järjestetään yhteistyössä Kantoliinayhdistyksen kanssa, joten kantoliinojen käyttöön saa opastusta samalla kerralla.

Kestovaippayhdistys

Kestovaippayhdistyksen Keski-Uudenmaan alueyksikön toiminta-alueeseen kuuluvat Järvenpää, Kerava ja Tuusula. Kokoonnumme joka kuukauden toisena keskiviikkona vaihdellen eri kaupungeissa ja järjestämme erilaisia tapahtumia, kuten kestovaippakirpputoreja ja kestovaippojen esittelyjä. Tapaamisiimme ovat lämpimästi tervetulleita kaikki alueella asuvat äidit, isät, lapset, isovanhemmat ja muut kestovaippailusta kiinnostuneet. Ylläpidämme myös vaippalainaamoa, josta voi lainata eri ikäisille lapsille sopivia vaippapaketteja kokeiltavaksi.