KuumArt

POP UP -näyttelyjä Galleria Allissa

Torstain POP UP –taiteilijat vasemmalta: Milla Isomäki, Eeva Salomaa, Ritva Sirjala ja Seija Kolehmainen. Sulo Nykänen puuttuu kuvasta, sillä hän ei ollut sillä hetkellä paikalla.

Terhi Hulkko

 

POP UP -näyttelyjä Galleria Allissa

Galleria Allissa (Paasikivenkatu 9, Kerava) on tämän viikon ajan päivittäin vaihtuvia taidenäyttelyitä. POP UP -näyttelyjen ideoija on Pirjo Rahkala taideseura KuumArt ry:stä. Periaate on sama kuin pop up -ravintoloissa. Kuka tahansa voi perustaa päiväksi taidenäyttelyn. Aamulla ei voi tietää, kuinka monta näyttelyä tulee olemaan, siksi osa osallistujista on varautunut täyttämään suurenkin tilan gallerian kolmesta huoneesta. Näyttelynpitäjät tulevat Alliin puoli tuntia ennen varsinaista avaamisaikaa. Tila on jaettu osallistujien kesken tasapuolisesti, mutta joustavasti. Jos jollakulla on ollut huomattavasti vähemmän töitä kuin toisella, hän on antanut enemmän tilaa toisille. Silti on voinut halutessaan ripustaa taulunsa hyvin väljästikin.

Torstaina 12.7. paikalle saapui ennätykselliset viisi näyttelynpitäjää: Milla Isomäki Helsingistä, Ritva Sirjala Sipoosta, Sulo Nykänen Keravalta, Eeva Salomaa Tuusulasta ja Seija Kolehmainen Tuusulasta. Syntyi tähän mennessä paras POP UP -näyttelyjen kokonaisuus, sillä tyhjää tilaa ei jäänyt liikaa eikä runsauskaan näyttänyt ahdistavalta. Mukana oli tällä kertaa eri tekniikoilla tehtyjä maalauksia, piirustuksia, grafiikkaa, keramiikkaa ja pienoisveistoksia. Erilaisia POP UP –näyttelyjä on esillä Galleria Allissa vielä sunnuntaihin 15.7. asti, avoinna ti-pe 12-18, la-su 12-16.

KuumArt

Aikaisempia kirjoituksia

KuumArt

KuumArt ry on ammatti- ja harrastajataiteilijoista koostuva yhdistys, jonka kotipaikka on Tuusula. Toiminnan keskiössä on Keravalla sijaitseva Galleria Alli ja toiminta-alueena koko Keski-Uusimaa. 

Yhdistys järjestää taidenäyttelyitä, kursseja ja muita alaan liittyviä koulutus- ja yleisötilaisuuksia. Vuosittain nimetään Vuoden KuumArt -taiteilija ja vieraillaan toiminta-alueen ulkopuolella.

 

 

Yhdistyksen kotisivut: kuumart.fi

Uusimmat mielipiteet