KuumArt

Take Away – taidemyyntinäyttely Galleria Allissa 13.11. – 25.11.2012

näyttelyn tarjontaa

Marja Saksa

Taideseura KuumArt on koonnut jälleen vuosittaisen jäsenistön yhteisnäyttelyn Galleria Alliin Keravalle. Näyttely on koottiin sillä perusteella, että kaikki halukkaat pääsivät mukaan ja saivat itse päättää mitä töitä laittavat esille. Osanottajia on tällä kertaa 16 eri taiteen lajien edustajaa. Esillä on mielenkiintoinen kooste maalauksia, grafiikkaa, piirroksia, tekstiilitaidetta, koruja ja keramiikkaa. Myynnissä on myös yksilöllisiä käsintehtyjä taidekortteja ja luonnon materiaaleista valmistettuja kransseja.

Tästä näyttelystä saa ostamansa työn heti maksettuaan mukaansa, eli ei tarvitse odottaa näyttelyn päättymistä. Myytyjen tilalle tuodaan uusia teoksia.

Näyttely on avoinna ti-pe klo 12-18, la-su klo 12-16

Näyttelyyn on vapaa pääsy.

KuumArt

Aikaisempia kirjoituksia

KuumArt

KuumArt ry on ammatti- ja harrastajataiteilijoista koostuva yhdistys, jonka kotipaikka on Tuusula. Toiminnan keskiössä on Keravalla sijaitseva Galleria Alli ja toiminta-alueena koko Keski-Uusimaa. 

Yhdistys järjestää taidenäyttelyitä, kursseja ja muita alaan liittyviä koulutus- ja yleisötilaisuuksia. Vuosittain nimetään Vuoden KuumArt -taiteilija ja vieraillaan toiminta-alueen ulkopuolella.

 

 

Yhdistyksen kotisivut: kuumart.fi

Uusimmat mielipiteet