Mäkelän Autotalot | Mainos

Henkilöautokauppa jatkaa tasaista kasvuaan

Uusia henkilöautoja rekisteröitiin helmikuussa 9 301 kappaletta, mikä on 22,5 prosenttia enemmän kuin viime vuoden helmikuussa. Vuoden alusta lukien henkilöautojen ensirekisteröintimäärä on kasvanut viime vuoteen verrattuna 15,6 prosenttia. Tammi–helmikuussa on ensirekisteröity 23 088 henkilöautoa.

Kuljetuskaluston kauppa on elpynyt myös raskaan kaluston osalta

Henkilöautokaupan tavoin paketti- ja kuorma-autokauppa jatkavat kasvuaan. Helmikuussa ensirekisteröitiin 966 uutta pakettiautoa. Kasvua viime vuoden helmikuuhun kertyi 56,1 prosenttia, mikä kertoo voimakkaan kasvun jatkuvan edelleen. Tammi–helmikuussa uusia pakettiautoja on rekisteröity 2 170 kappaletta, mikä on 41,8 prosenttia enemmän kuin viime vuonna vastaavana aikana.

Kuorma-autokaupan elpyminen alkaa vähitellen näkyä myös ensirekisteröinti-määrissä. Helmikuussa ensirekisteröitiin 255 uutta kuorma-autoa, mikä on 48,3 prosenttia enemmän kuin viime vuoden helmikuussa. Vuoden alusta lukien kuorma-autojen ensirekisteröinnit ovat lisääntyneet 27 prosenttia viime vuoden kahteen ensimmäiseen kuukauteen verrattuna.

Kuorma-autojen ensirekisteröintimäärä lisääntyi kaikissa painoluokissa viime vuoden helmikuuhun verrattuna. Raskaita, yli 16-tonnisia rekisteröitiin helmikuussa 187 kappaletta, mikä on 45 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin.

Linja-autoja on ensirekisteröity kuluvana vuonna 52 kappaletta, mikä on 31,6 prosenttia vähemmän kuin viime vuonna tammi–helmikuussa.

KATSO REKISTERÖINTITILASTO

Mäkelän Autotalot | Mainos

Aikaisempia kirjoituksia

Mäkelän Autotalot | Mainos

Mäkelän Autotalot on Keski-Uudenmaan suurimpia uusien autojen vähittäiskauppiaita. Automyynnin lisäksi tarjoamme luotettavat huolto-, varaosa- ja vauriokorjaamopalvelut. Mäkelän Autotalot toimivat Keski-Uudellamaalla Järvenpäässä kolmessa toimipisteessä - Mäkelän Auto Salpatiellä, Mäkelän Kone Kielokadulla ja Vauriokorjaamo Alhotiellä.


Mäkelän Autotalot on yksi Suomen vanhimmista autoliikkeistä. Mäkelän Auto Oy on perustettu jo vuonna 1947. Edustamamme automerkit ovat Mäkelän Autossa Citroën, Opel ja Skoda. Huollamme myös Chevroletit, Saabit ja Seatit.

Mäkelän Koneen myyntiedustukset ovat Ford, Peugeot ja Seat. Mäkelän Koneessa huollamme lisäksi Nissanin henkilö- ja tavara-autot sekä Alfa Romeot, Chryslerit, Dodget, Fiatit, Jeepit, Lanciat, Mercedes-Benzit ja Mitsubishit.


Mäkelän Vauriokorjaamo tarkastaa ja korjaa autosi merkkikohtaisia työtapavaatimuksia ja -menetelmiä noudattaen. Ammattitaidolla suoritettu vauriokorjaus takaa autosi alkuperäisen turvallisuuden ja luotettavuuden. Työlle, varaosille ja maalaukselle myönnämme aina 12 kuukauden takuun. Välitämme sinulle sijausauton vauriokorjauksen ajaksi. Kysy vuokrausta aikaa varatessasi!


Yhteystiedot

 

Mäkelän Auto Oy
Salpatie 1-3
04410 Järvenpää
puh. 09 5495 2200
Myynti: Citroën, Opel, Skoda
Huolto: Citroën, Opel, Skoda, Chevrolet, Saab, Seat


Mäkelän Kone Oy
Kielokatu 1
04430 Järvenpää
puh. 09 5495 2500
Myynti: Ford, Peugeot, Seat
Huolto: Ford, Peugeot, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge,
Fiat, Jeep, Lancia, Mercedes-Benz, Mitsubishi


Mäkelän Vauriokorjaamo
Alhotie 10
04430 Järvenpää
puh. 09 5495 2200


Kaikki merkit
www.makelan.fi

Uusimmat mielipiteet