Liikuntaseura Syke Tuusula

MUUTOKSEN TUULET PUHALTAVAT TUUSULAN NAISVOIMISTELIJOILLE

Virve Piiroinen (vas.) onnittelee seuraajaansa Pauliina Teeriojaa.

Nina Virtanen

Puheenjohtajan valtikka vaihtui torstaina 19.5.2011 pidetyssä  Tuusulan Naisvoimistelijat ry:n sääntömääräisessä kevätkokouksessa

Seuran hallituksessa 10 ja puheenjohtaja viisi vuotta toiminut Virve Piiroinen ilmoitti keväällä 2010, ettei ole enää käytettävissä kauden 2010-2011 jälkeen. Mitään suurempaa draamaa puheenjohtajan pestistä luopumiseen ei liity, vaan Piiroinen katsoi, että hän on tehtävänsä tehnyt seuran puheenjohtajana. Kuluneet viisi vuotta on ollut jatkuvan kehityksen aikaa. Seura on saanut aikuistenliikunnan Priima  sertifikaatin, joka uusittiin viime vuonna. Svoli2010 Pro-seurat hankkeen myötä kehitettiin hallitustyöskentelyä, minkä johdosta seura palkittiin kunniakirjalla Svoli-gaalassa syksyllä 2009.

- Tällä hetkellä koen, että on aika siirtää viestikapula eteenpäin. Jätän paikkani hyvillä mielin tulevalle puheenjohtajalle, koska seuramme toiminta on hyvällä pohjalla: talous on kunnossa ja hallituksessa istuu taitava ja sitoutunut porukka, joka tekee vapaaehtoisvoimin loistavaa työtä täysin pyytettömästi, kertoo Piiroinen, joka jatkaa tehtävässään kuluvan kauden loppuun.

Kevätkokous valitsi yksimielisesti tuusulalaisen Pauliina Teeriojan uudeksi puheenjohtajaksi . Teerioja liittyi Tuusulan Naisvoimistelijoihin muuttaessaan kuntaan vuonna 2001. 40-vuotias tehopakkaus sai jumppakärpäsen pureman jo nelivuotiaana ja on siitä asti ollut naisvoimistelun ystävä. Tyttöjen ohjaamisen Teerioja aloitti jo lukioikäisenä Salpausselän Voimistelijoissa. Ohjausinnostus sai jatkoa aerobic  ja step aerobic ohjaajakoulutuksella.  Muutto Lahdesta pääkaupunkiseudulle toi ohjaamiseen muutaman vuoden tauon, mutta muutto Tuusulaan saattoi hänet  jälleen rakastamansa harrastuksen pariin.

- Kiva porukka on pitänyt otteessaan. Jumpan lomassa näkee aina tuttuja ja siellä vaihdetaan kuulumiset. Tässä myös osa liikunnan riemusta,  kuvailee Teerioja, joka ohjaa TNV:n hydrobic-tunteja.

Jatkossa kahden salibandya pelaavan pojan äiti sovittelee yhdessä futarimiehensä kanssa perheen kalenteriin myös seuran hallituksen kokoukset, kevät- ja joulunäytökset, suunnittelupalaverit, kevät- ja syysstartit, Svolin kokoukset ym. seuran edustustehtävät. Seuratyöskentely on Teeriojalle uutta, mutta hän ei emmi hypätä Piiroiselta vapautuviin jumppatossuihin. Mitään mullistavia linjanvetoja Teerioja ei aio tehdä, mutta joitain muutoksia hän lupaa jo ensimmäisen vuotensa aikana.

Seuran toimisto hyvästelee Koskenmäen liiketalon

Tuusulan Naisvoimistelijat ry on etsinyt uusia toimitiloja siitä asti, kun Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ESLU irtisanoi vuokrasopimuksensa yhteisissä toimistotiloissa. Vuokrakustannukset ja muut toimiston pyörittämiseen liittyvät kustannukset tuplaantuivat, kun ESLU:n vuokrasopimus päättyi viime vuoden lopussa. Uudet tilat löytyivät Sulan alueelta. Toimisto muuttaa toukokuun lopussa ja 1.6. alkaen seurasihteeri Elina Raijas palvelee uusissa, entistä ehommissa tiloissa. Lisätietoja: www.tuusulannaivoimistelijat.fi

Kausi 2011-2012 huipentuu seuran 80-vuotisjuhlanäytökseen

Tuusulan naisvoimistelijat ry:n perustamisesta tulee ensi vuonna kuluneeksi 80 vuotta. Pitkää taivalta naisvoimistelun saralla on tarkoitus juhlistaa keväällä järjestettävässä juhlanäytöksessä. Seuran hallitus tulee myös esittämään seuran nimen muuttamista.  Koska tuntitarjontaan on jo vuosia kuulunut myös miesten ja poikien tunteja, pyritään seuralle löytämään nimi, joka vastaa paremmin tämän päivän tarjontaa ja tarpeita. Nimenmuutosasiaa tullaan käsittelemään erikseen syksyn aikana ja siitä tiedotetaan myöhemmin erikseen. Syksyllä aloittava uusi puheenjohtaja Teerioja seisoo seuran nimiuudistuksen takana. Seuran profiloituminen laajemmalle kohderyhmälle olisi hänen mielestään erittäin suotavaa.

Nina Virtanen

 

 

 

 

Liikuntaseura Syke Tuusula

Aikaisempia kirjoituksia

Liikuntaseura Syke Tuusula

Liikuntaseura Syke Tuusula  ry on voimisteluseura, jonka tarkoituksena on tarjota jäsenistölleen laadukasta ja monipuolista liikuntaa eri toiminta- ja tavoitetasoilla. Kehittyvä ja aikaansa seuraava yhdistys perustettiin 1932, eikä kipinä ole sen jälkeen päässyt sammumaan. Olemme liikuttaneet tuusulalaisia pian 80 vuotta!

Uusimmat mielipiteet