Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Heli Vastamäen kolumni: Tiedotetehtaasta keskustelukumppaniksi

Avasimme tällä viikolla Järvenpään kaupungin uudet nettisivut osoitteessa jarvenpaa.fi.

Sivut pistettiin uusiksi, koska halusimme käyttöön entistä nykyaikaisemman ja tietoturvallisemman teknisen alustan. Haluamme myös tarjota käyttäjille miellyttävän käyttökokemuksen. Ennen kaikkea toivomme sisällön löytyvän sivuilta entistä helpommin. Uudet sivut ovat myös lain mukaisesti saavutettavat.

Nettisivut ovat jatkuva kehitysprojekti. Nyt julkaistut sivut eivät ole vielä täysin valmiit ja niitä kehitetään koko ajan eteenpäin.

Otamme kiitollisina vastaan kaiken palautteen uusista sivuista ja sitä voi lähettää osoitteeseen viestinta@jarvenpaa.fi.

Järvenpään kaupungin nettisivut eivät ole pelkät nettisivut. Ne ovat nyt myös Järvenpäämedia.

Kaupunkimme on kasvava ja aktiivinen ja viestintämme on sen mukaisesti tuotteliasta.

Edelleen iloitsemme läpimenosta mediassa.

Esimerkki: Julkaisemme parisataa tiedotetta vuodessa. Käytännössä joka päivä jotakin.

Tiedote on edelleen täysin toimiva organisaatioviestinnän peruspilari, vaikka olemmekin tulleet kauas niistä oman viestijän urani alkuajoista, jolloin jännitettiin, meneekö tiedote läpi mediassa.

Edelleen iloitsemme läpimenosta mediassa, mutta siinä vaiheessa olemme jo tehokkaasti itse levittäneet viestiämme omissa kanavissamme ja lainatuissa kanavissa.

Siis somessa.

Monesti julkaisuista lähtee käyntiin hyvä kommentointi ja keskustelu kaupunkilaisten kanssa.

Tätä vuoropuhelua haluamme jatkossa entisestään vahvistaa.

Järvenpäämedia tarkoittaa, että monipuolistamme kaupungin viestintää tuomalla tiedotteiden ja uutisten rinnalle kaupungin viestinnälle uudempia sisältötyyppejä: tarinoita, blogeja, videota, ääntä…

Järvenpäämediassa pääsevät ääneen ja esille niin kaupunkilaiset, kaupungin työntekijät, päättäjät kuin yhteistyökumppanitkin.

Kirjoittaja on Järvenpään kaupungin viestintäjohtaja.