Lukijalta: Päiviö ja Raittila eivät ole profeettoja

Poliittisten puheenvuorojen määrä lisääntyy mielipidesivulla kuntavaalivuoden lähestyessä. Kuvassa perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd.), valtiovarainministeri Matti Vanhanen (kesk.) ja elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk.) viime viikolla eduskunnassa. lehtikuva/Vesa Moilanen

Antero Päiviö, Kerava

Järvenpääläinen eläkeläinen vastasi pikaisesti keravalaisen eläkeläisen tekstiin (K-U 6.12.).

Keski-Uusimaan lukijana ja lehteen kirjoittelijana arvostan Mielipide-sivujen teksteistä syntyviä vuorovaikutteisia keskusteluja.

Joudun myöntämään, että kirjoittelin tekstini ”Ollako vai eikö olla?” (K-U 5.12.) niin sanotusti ”kieli poskessa”.

Lueskelin nimittäin pari päivää aikaisemmin ilmestyneestä Hesarista kaksi uutista.

Toinen kertoi julkaistun gallupin tuloksesta ja toinen kansanedustajien käymästä varjobudjetteja koskeneista keskusteluista. Lähdin yhdistelemään lehdessä tarjolla olleita tietoja.

Toisaalta täytyy muistaa, että varjobudjetteja ei tuotettu 2.12. vaan jo paljon aikaisemmin. Ne olivat painovalmiina kirjasina eduskunnan keskustelun alkaessa.

Debatti osoitti, että moni kansanedustaja oli tutustunut varjobudjettien sisältöihin. Muun muassa valtiovarainministeri viittasi niihin, vaikka ei lähtenytkään ”roustaamaan” yksityiskohtaisemmin persujen varjobudjettia.

Raittilan kanssa olen samaa mieltä, että nykyisen kehityksen jatkuminen on mahdollista.

Kokoomuksen kannalta asia näyttää huolestuttavalta, kun persut ovat muuttaneen strategiaansa ja hyökkäävät nyt kokkareiden kimppuun. Kysymys on lopulta kahden puolueen strategisesta markkinoinnista.

Toivotan Raittilan puolueelle menestystä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut