Lukijalta | Anttilan talosta elinvoimaa

Luotettavien tietojen mukaan Keravalle on syntymässä Anttilantalon pelastustoimikunta eli The Rescue Committee of the Anttila´s House (RCofA).

Sen toiminnan tarkoituksena on turvata nykyisen Anttilan talon säilyminen ja kehittäminen.

40-vuotias liikekeskus on monen rakennusalan ammattilaisten mielestä yksi parhaita kiinteistöjä laadullisesti ja arkkitehtonisesti.

Hyväkuntoinen Anttilantalo on suhteellisen helppo muuttaa esimerkiksi kansalaisjärjestöjen, Keravan kaupungin- ja poliisipalveluiden toimipisteeksi.

Anttilantalon säilyminen kertoo Keravan olevan edelleen haluttu asuin- ja yrityspaikkakunta, jossa asukkaiden ja yritysten toiveet ja tarpeet otetaan huomioon.

Tällä hetkellä Anttilan talossa ovat valmiina toimivat lämpö-, sähkö- ja vesisyötöt. Ne ja kaikki tällä hetkellä käyttämättömät tyhjät tilat voidaan sisäisellä peruskorjauksella päivittää nykyisten vaatimuksien mukaisiksi.

Näin voidaan välttää ympäristö- ja liikenneongelmat, kun kalliita kunnallisteknillisiä maanrakennustöitä ei tarvitse tehdä. Säästetään verovaroja parempiin tarkoituksiin.

Turvataan kävelykadun varrella olevien liikkeiden ja yritysten häiriötön toiminta. Pidetään Keravan kävelykatualue siistinä ja haluttuna kohtauspaikkana.

Turvataan työpaikkojen ja palveluiden pysyminen Keravalla. Anttilan talon säilyminen vahvistaa myös ”pienen suuren talvikaupungin”, Keravan elinvoimaisuutta!

Kari Kuulas

80 v.

Kerava

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut