Pääkirjoitus Kotimaista ruokaa oltava saatavilla

Suomen elintarviketuotannon kannattavuusongelmat ovat viime vuosina pahentuneet kestämättömälle tasolle. Erityisen ongelmallista on, että ruokaketjun kakusta jää alku­tuottajille käteen niin vähän, että yhä useampi maaseutuyrittäjä harkitsee luopumista elinkeinostaan. Navetat ja sikalat tyhjenevät, kun tuottajahinnat eivät enää elätä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Keski-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi