Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Krapin Pajan Hyväntekeväisyyskonsertista jo yli 6 000 euroa Ukrainaan

Krapin Pajalla Tuusulassa järjestetyn hyväntekeväisyyskonsertin keräys on tuottanut jo yli 6 000 euroa Ukrainan ja ukrainalaisten hyväksi.

Keski-Uudenmaan alueen kulttuuritoimijat ja heidän ystävänsä järjestivät hyväntekeväisyysillan tiistaina. Lavalle kipusivat muun muassa tuusulalainen iskelmälaulaja Juha Tapio ja järvenpääläinen sopraano Silja Aalto, Järvenpään maineikkaan Prima Vista -kuoron monivuotinen johtaja Heikki Ruokonen, järvenpääläinen laulaja-lauluntekijä Lauri Hongisto ja Keski-Uudenmaan Teatterin hallituksen puheenjohtaja Heikki Lund

Illan ilmaisliput vietiin käsistä nopeasti, mutta striimiä pääsi katsomaan Keski-Uusimaa-lehden verkkosivujen kautta. Keskiviikkona puoleenpäivään mennessä tallennetta oli katsottu pitkälti kolmatta tuhatta kertaa.

Striimauksesta ei peritä maksua. Tukitoimiin voi osallistua lahjoittamalla sopivaksi katsomansa rahasumman SPR:n kautta. Lahjoituslinkki löytyy osoitteesta https://lahjoita.punainenristi.fi/team/keskiuusmaalaiset-ukrainan-hyvaksi.

Lahjoituslinkki on avoinna vielä 31.3. saakka.

Muokattu 23.3. klo 17.4., poistettu linkki striimaukseen, koska se ei ole enää katsottavissa.