Krapin Pajan Hyväntekeväisyyskonsertista jo yli 6 000 euroa Ukrainaan

Krapin Pajalla Tuusulassa järjestetyn hyväntekeväisyyskonsertin keräys on tuottanut jo yli 6 000 euroa Ukrainan ja ukrainalaisten hyväksi.

Keski-Uudenmaan alueen kulttuuritoimijat ja heidän ystävänsä järjestivät hyväntekeväisyysillan tiistaina. Lavalle kipusivat muun muassa tuusulalainen iskelmälaulaja Juha Tapio ja järvenpääläinen sopraano Silja Aalto, Järvenpään maineikkaan Prima Vista -kuoron monivuotinen johtaja Heikki Ruokonen, järvenpääläinen laulaja-lauluntekijä Lauri Hongisto ja Keski-Uudenmaan Teatterin hallituksen puheenjohtaja Heikki Lund

Illan ilmaisliput vietiin käsistä nopeasti, mutta striimiä pääsi katsomaan Keski-Uusimaa-lehden verkkosivujen kautta. Keskiviikkona puoleenpäivään mennessä tallennetta oli katsottu pitkälti kolmatta tuhatta kertaa.

Striimauksesta ei peritä maksua. Tukitoimiin voi osallistua lahjoittamalla sopivaksi katsomansa rahasumman SPR:n kautta. Lahjoituslinkki löytyy osoitteesta https://lahjoita.punainenristi.fi/team/keskiuusmaalaiset-ukrainan-hyvaksi.

Lahjoituslinkki on avoinna vielä 31.3. saakka.

Muokattu 23.3. klo 17.4., poistettu linkki striimaukseen, koska se ei ole enää katsottavissa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut