KUT vetää katsojia: musikaalia esitetään lähes loppuunmyydyille katsomoille

Elina Varjomäki ja Jussi Hongisto tähdittävät Viimeiset viisi vuotta -näytelmässä Keski-Uudenmaan teatterin näyttämöllä Keravalla.

toimitus

Keski-Uudenmaan teatterin Viimeiset viisi vuotta -musikaalin sunnuntain 24.3. näytös on loppuunmyyty.

Kyseinen näytös on tänä keväänä toinen KUT:in esityksistä, joka on täyttynyt viimeistä paikkaa myöten.

Ensimmäisen kerran Keravan Kultasepänkadulla nähtiin loppuunmyyty näytös 3. helmikuuta, jolloin Ilkka Heiskanen esitti urheilusankanrista kertovan Elmo -näytelmänsä täydelle katsomolle.

Seuraavaksi Keski-Uudenmaan teatterissa ensi-iltansa saa perjantaina 8. maaliskuuta parisuhdekomedia Pientä laittoa ja keskiviikkona 20. maaliskuuta ensi-iltaan tulee komedianäytelmä Rempallaan

Tuusulan Krapilla nähdään kesäteatterinäytelmä Tankki täyteen 2 – Maallamuuttajat ensi-ilta on 6.6.

– Uusien tilojen myötä KUT:in ohjelmisto on huomattavasti aikaisempaa monipuolisempi, kertoo teatterinjohtaja HeikkiLund

KUT:in kevään ohjelmistossa hän luottaa etenkin kesäteatterin vetovoimaan, mutta sitä ennen komedian ystävien kannattaa hänen mukaansa käydä katsomassa myös omakotitalon remontoimisesta kertova Rempallaan -näytelmä.

– Komediat ovat olleet erittäin suosittuja keskiuusmaalaisen teatteriyleisön keskuudessa ja etenkin tämän näytelmän liput ovat olleet erittäin kysyttyjä, Lund kertoo.

KUT:in ohjelmistossa supersuosittua Kultakauttakin on mahdollista vielä käydä katsomassa Tuusulan Halosenniemessä. Kultakauden seuraava näytös on sunnuntaina 10. maaliskuuta.

Parhaillaan Keski-Uudenmaan teatterissa suunnitellaan jo ensi syksyn ohjelmistoa, joka julkaistaan kevään aikana.

– Tässä vaiheessa syksyn ohjelmistosta ei vielä sen enempää voi puhua, mutta luvassa on varmasti jotain sellaista, mitä KUT:issa ei ole aikaisemmin nähty, Lund lupaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Ulosajo Nahkelantiellä – toinen kaista hetken pois pelistä
 2. Yli 10 000 kävijää kerännyt kaupunkifestivaali Järvenpää Soi tekee paluun elokuussa – ensimmäiset esiintyjät julki
 3. Kolme autoa kolaroi Mäntsälässä – kuljettajat vietiin kaikki sairaalaan
 4. Henkilöauto paloi "rangaksi" yöllä Keravalla – tuli uhkasi tarttua myös asuntoautoon
 5. Keski-Uusimaan viikon luetuimmissa jutuissa kerrotaan muun muassa ruumiin löytymisestä sadevesikaivosta ja asuntomessuista
 6. Järvenpää Soi täytti Rantapuiston musiikin ystävistä: "Haluamme uskoa, että ihmiset tulevat terveinä paikalle ja ymmärtävät pitää turvavälit muuhun festarikansaan"
 7. Järvenpäässä liikenneonnettomuus – henkilöauto törmäsi valaisinpylvääseen
 8. Kilpavene ja huvivene törmäsivät Hangon edustalla – turmassa vakavasti loukkaantunut kuoli saamiinsa vammoihin, toinen loukkaantunut on sairaalahoidossa
 9. Tuusulan bussikatoksia elävöitetään vanhoilla kuvilla – kunta kaipaa palautetta pilottikatoksesta
 10. Vauhti kiihtyy: Justissa otetaan 80 koronatestiä päivässä – isot festarit, kuten Järvenpää Soi, nostavat tilastot uusiin sfääreihin
 11. Näköislehdessä tänään: Uusnatsien asuttamassa Joensuussa vietetty nuoruus kuuluu yhä räppäri Jodarokin musiikissa – "Kuvailisin Aivovuoto-musiikkia ajatustiiviiksi"
 12. Marraskuussa kadonneen Teemu Koskisen ruumiin löytöpaikaksi varmistui sadevesikaivo Järvenpäässä – KRP: "Viimeiset tutkimustulokset tulevat elokuussa, sitten olemme vielä viisaampia"
 13. Järvenpää Soi -festareiden artistikokoonpano muuttui – walestähti ei pääse maahan koronan vuoksi
 14. Henkilö: Olli Huuskonen uudeksi ylilääkäriksi Keravalle: "Haluan jatkaa Orren aloittamaa hyvän työn tekemistä askel kerrallaan"
 15. Jere Karalahti hurahti crossfitiin – edessä kisat liveyleisön edessä: "Olen ikuinen mustangi-villihevonen"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.