Jatkuuko Sulo Vilénin huima suosio Tuusulassa? – Tankki täyteen kakkonen nähdään Krapilla kesällä

Jarkko Pajunen nähdään ensi kesänä jälleen Sulo Vilénin roolissa Keski-Uudenmaan Teatterin näytelmässä Tuusulassa. Anton Soinne

Jouko Tuomas-Kettunen

TUUSULA | Vilénin huoltoasema on suurten muutosten ja mullistusten keskiössä, kun Tankki Täyteen saa jatkoa Krapin kesäteatterissa Tuusulassa.

Tankki Täyteen 2: Maallamuuttajat -esityksen sovittaa ja ohjaa Milko Lehto, joka on ohjannut Krapille useita näytelmiä, myös ensimmäisen Tankki täyteen -näytelmän kesällä 2017.

Jarkko Pajunen on jälleen Sulo Vilénin roolissa.

Muissa rooleissa esiintyvät Sanna Saarijärvi, Seppo Halttunen, Anna-Leena Sipilä, Inka Kallén, Elina Varjomäki, Jari Vainionkukka ja Kalle Tahkolahti

Ensi-ilta on 6. kesäkuuta 2019. Viimeinen esitys on 4. elokuuta.

Neil Hardwickin ja Jussi Tuomisen kirjoittama näytelmä Tankki täyteen kuuluu Suomen suosituimpiin televisiokomedioihin, jota kuvattiin vuosina 1978 ja 1980.

Tankki täyteen kertoo Emmi ja Sulo Vilénin huoltoasemayrittämisestä. Asemalla ei juuri käy asiakkaita, koska uudelta ohikulkutieltä ei enää ole pääsyä huoltamolle.

Sulo Vilénin harrastus on ostaa kaikenlaista vaimolta salaa, ”kun sai niin halvalla”.

Näihin ostoksiin kuului myös huoltoasema ja tästäkin syystä vaimo Emmi tarjoilee ajoittain melko kylmää kyytiä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut