HOK-Elanto pitää kaikki Prismat auki 24/7 jouluviikolla

Mikko Välimaa

Kaikki osuuskauppa HOK-Elannon kaksitoista Prismaa ovat avoinna vuorokauden ympäri joulunalusviikolla.

Viime vuonna ympärivuorokautista aukioloa kokeiltiin neljässä alueen Prismassa, ja nyt aukiolo laajenee kaikkiin HOK-Elannon Prisma-marketteihin.

Aukiolokokeilu kestää 17.–24. joulukuuta.

Jouluaattona Prismat suljetaan kuitenkin kello 16.

Prisma-ketjun johtaja Anu Tuomaala HOK-Elannosta sanoo, että työvuorot suunnitellaan yhteistyössä henkilöstön kanssa. Aukiolojen laajentamista Tuomaala perustelee asiakkaiden tarpeilla.

– Asiakkailla on meidän alueellamme toiveita ja tarpeita arjen helpottamiseen. Joulun alla nämä tarpeet ovat aiempien kokemustemme mukaan korostuneet. Helpotamme asiakkaidemme juhlavalmisteluja tänä vuonna koko ketjun voimin, kommentoiTuomaala HOK-Elannon tiedotteessa.

Kokeilussa ovat mukana Prismat Hyvinkäällä, Isossa Omenassa, Sellossa, Malmilla, Viikissä, Järvenpäässä, Tikkurilassa ja Jumbossa.

Lisäksi HOK-Elannon Prismat Kaaressa, Itäkeskuksessa, Olarissa ja Keravalla palvelevat normaaliin tapaan vuorokauden ja vuoden ympäri.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.