Naiset, tässäpä teille miehenkäyttöopas! – myös miehille hyödyllisiä työkaluja elämää varten

Miehenkäyttöopas-komediassa näyttämöllä nähdään Jukka Rasila (vas.) ja Mika Räinä. Esitys vierailee Keski-Uudenmaan Teatterissa Keravalla.

Jouko Tuomas-Kettunen

KERAVA | Keski-Uudenmaan Teatterin oman teatteritilan näyttämö on ollut todella vilkkaassa käytössä koko syksyn ajan Keravalla.

Lokakuun viimeisenä vierailuesityksenä nähdään Miehenkäyttöopas

Se tarjoaa komedian keinoin työkaluja heille, jotka haluavat oppia lisää miehistä ja miehenä olemisesta.

Näytäntöjä on kolme.

Vieraileva esitys on Kalle Lambergin ohjaama ja lavalla nähdään Jukka Rasila ja Mika Räinä Rasila ja Räinä ovat tunnettuja komiikan taitajia.

Tekijät lupaavat hulvattoman tutkimusmatkan miehuuteen.

Vastauksia etsitään muun muassa kysymyksiin, mitä miesten päässä liikkuu ja pystyykö miesten toimintaan vaikuttamaan.

Ennakkoluulot saavat kyytiä, kun lavalla kohdataan muun muassa lapsen tasolle taantuva keski-ikäinen mies sekä mies, joka uskaltaa tuntea ja rakastaa, ja joka muistaa jopa anopin syntymäpäivän.

Esitys rakentuu kymmenestä arkisesta tilanteesta, joissa tarkastellaan miehisyyttä sketsien kautta.

Keski-Uudenmaan Teatterin eli tuttavallisemmin KUT:in uudet tilat on remontoitu talkoovoimin Keravan teatteritalon vanhoihin tiloihin.

Tila on KUT:in ensimmäinen oma kiinteä teatteri. Kesäteatteri pyörii Tuusulassa Krapilla. Talvikaudella KUT on aiemmin esiintynyt muun muassa Kerava-salissa.

Teatterissa on 140 istuinpaikkaa, tilava aula ja väliaikakahvio.

KUT on vuonna 1998 perustettu yhdistyspohjainen ammattiteatteri. 33 hengen jäsenistöön kuuluu ammattilaisia teatterin eri aloilta.

Miehenkäyttöopas. Esitykset KUT, Kultasepänkatu 4, Kerava. Ma 29.10. kello 19, ti 30.10. kello 19, ke 31.10. kello 19. Peruslippu 28, eläkeläiset, työttömät 26, ryhmät 25 ja opiskelijat 20 euroa. Esityksen kesto: 2 tuntia (sis. väliajan). kut.fi/lippu.fi.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut