Järvenpään Palloseuran Matsibaariin murtauduttiin yöllä – joukkueenjohtaja: ”Miksi kaikki pitää aina rikkoa?”

Matsibaarin oven ikkuna täytyy uusia kokonaan. Joonas Romppanen

Meri Koskinen

Järvenpää | Järvenpään Palloseuran keskuskentän laidalla sijaitsevaan Matsibaariin on murtauduttu lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Rakennuksen etuoven ikkuna oli rikottu.

– Sisältä ei oltu viety mitään, sillä emme säilytä siellä mitään arvokasta. Rakennus toimii enemmänkin myynnin tukikohtana otteluiden aikana. Oven ikkuna menee kokonaan uusiksi, Järvenpään Palloseuran edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Jari Kurittu sanoo.

Kurittu arvelee, että joku on ehkä etsinyt sisältä olutta tai sitten kyseessä on puhdas ilkivalta. Seura aikoo tehdä tapauksesta rikosilmoituksen, vaikkei se Kuritun sanojen mukaan todennäköisesti autakaan.

– Keskuskentällä on kyllä kameravalvonta, joten täytyy katsoa, josko niissä näkyisi jotain, hän pohtii.

Honkarakenne on lainannut Matsibaarin Järvenpään Palloseuran käyttöön, joten sen vakuutustilanne ei ole täysin selvillä.

– Ikkunan hinta on joka tapauksessa todennäköisesti omavastuun luokkaa. Taloudelliset vahingot ovat pienemmät kuin henkiset. Harmituksen määrä on suuri, ihmetyttää, miksi kaikki pitää aina rikkoa, Kurittu harmittelee.

Aiheeseen liittyvää

  1. JäPS kotivoitolla sarjakakkoseksi 25.8.2018 21:02
  2. Jari Kurittu uuteen pestiin JäPSissä 21.8.2018 14:31
  3. Tätä ei ole kaikilla liigaseuroillakaan! – järvenpääläisten nimikko-olut myytiin loppuun: anniskelulupa kenttäbaariin ja uusi satsi ehtivät kiihkeään derbyyn 10.8.2018 13:48

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut