Arman Alizadia kuvattiin Pietolan grillillä – tv-julkisuus valuu hukkaan tulipalon vuoksi

Sami Loikkanen haluaisi jatkaa vaimonsa kanssa yrittäjinä, mutta byrokratia on hidastanut uuden grillin mahdollista rakentamista. Satu Jalo

Satu Jalo

Sami ja Mari Loikkanen ovat nyt myös tv:stä tuttuja Arman Pohjantähden alla -sarjan ansiosta. Arman Alizad vieraili Pietolan grillillä kahden hengen tuotantotiiminsä kanssa neljä päivää joulukuussa. Hän myös yöpyi Loikkasten kotona Vantaalla kaksi yötä.

– Tieto ohjelmanteosta tuli nopealla aikataululla. Kun lauantaina minulle soitettiin asiasta, niin jo seuraavana torstaina tuotantoryhmä tuli paikalle.

Ohjelmaan mukaan lähtemistä parin ei tarvinnut kauaakaan miettiä, vaikka ajatus kuvauksista jännittikin.

 – Olihan se sellainen mahdollisuus, ettei siitä voinut kieltäytyä.

Myös ohjelman ulostulo jännitti Loikkasia. He näkivät jakson viikkoa ennen Ruutu +:sta.

– Ihan hyvä siitä tuli, Sami toteaa kuitenkin ykskantaan.

Arman oli Samin mukaan rento ja mukava.

– Juuri sellainen helposti innostuva luonnonlapsi kuin minkä kuvan hänestä television kautta olen saanutkin.

Jaksosta on tullut kavereilta ja asiakkailta paljon positiivista palautetta. Yksi asia kuitenkin harmittaa yrittäjää, eikä ihan vähän. Grilli, jota televisiossa mainostettiin, on suljettu. Syy on huhtikuun alussa sattunut tulipalo, joka vei grillin purkukuntoon. Palon syyksi varmistui tutkimuksissa sähköjohdosta alkanut palo rakennuksen välikatossa. Tuhotyötäkin epäiltiin aluksi.

– Onneksi se ei kuitenkaan ollut tuhopoltto, sillä sellaisen jälkeen grillin jatkaminen samassa paikassa olisi todella mietityttänyt, Sami sanoo.

Grillin jatko on vielä auki. Unelmissa on uuden grillin rakentaminen.

– Maanantaina tuli rakennuksen purkulupa. Vakuutusrahatkin saimme viimein tällä viikolla. Nyt odotamme pankista lainapäätöstä. Ilman sitä emme voi rakentaa uutta grilliä.

Mari on kesätöissä lihanpakkaajana Vantaalla ja Sami tekee keikkaa hot dog -kärrynsä kanssa, josta saa myös lihapiirakoita. Lisäksi Sami on myynyt palovahinkokarkkeja.

– Oli huonoa tuuria, että juuri ennen tulipaloa olimme ostaneet karkkitukkurilta varastot täyteen. Nyt niistä pitää yrittää päästä eroon halvalla.

Loikkaset ovat yrittäneet etsiä myös myynnissä olevaa grilliä Uudeltamaalta, mutta sellaista ei ole löytynyt.

– Sekin on käynyt mielessä, että palaamme molemmat päivätöihin. Paljon helpompaahan se itselle olisi, mutta sitten ehkä harmittaisi koko loppuelämän, ettei grilliä olisikaan.

Tällä viikolla Sami toimitti oman pohjapiirroksensa uudesta grillistä arkkitehdille.

– Jos tämän vuoden puolella saamme avattua uuden grillin, niin hyvä. Keittiön pitää olla isompi, jotta saamme tuplalaitteet helpottamaan ruuhka-aikoja ja lisää varastotilaa. Asiakas-wc on myös toiveissa. Parkkipaikkojakin tarvitsisimme lisää, mutta tontilla ei ole tilaa.

Ehkä Pietolan grilli vielä avataan entistä ehompana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Paikannimet: Hyrrestä Joksuun ja takaisin – Tuusulan nimistö on jatkuvassa murroksessa
 2. Tuusulan asuntomessut: Keudan messutalo syntyi käytännössä täysin opiskelijoiden työllä – taloa tituleerattu useaan otteeseen messujen parhaaksi kohteeksi
 3. Keski-Uusimaan viikon luetuimmissa jutuissa kerrotaan muun muassa ruumiin löytymisestä sadevesikaivosta ja asuntomessuista
 4. Opistot valmistautuvat korona-ajan syksyyn – "On luonnollista, että epidemian vaara vaikuttaa halukkuuteen osallistua kurssitoimintaan"
 5. Henkilö: Olli Huuskonen uudeksi ylilääkäriksi Keravalle: "Haluan jatkaa Orren aloittamaa hyvän työn tekemistä askel kerrallaan"
 6. Brasiliassa ylittyi samalla kertaa kaksi synkkää rajapyykkiä: yli 3 miljoonaa tartuntaa ja yli 100 000 koronakuolemaa
 7. Trump sorvaa korona-apua omilla asetuksillaan – poliitikot eivät ole päässeet sopuun tukien jatkosta
 8. Barcelona ja Bayern Mestarien liigan puolivälieriin – kohtaavat ensi perjantaina
 9. Beirutin mielenosoituksissa vannotaan kostoa – yksi poliisi kuollut, useiden ministeriöiden tiloihin tunkeuduttu, kymmeniä ihmisiä viety sairaalaan
 10. Topi Raitanen ei saa estemestaria vastustajaksi Timanttiliigaan – koronatartunta pitää Kipruton poissa Monacossa
 11. Hakunila Battlesta kultaa Tuusulaan: "Tuntui, että jaloissa oli lihasten tilalla hyytelöä"
 12. Moni Viking ravasi ykköseksi Åbyn miljoonalähdössä
 13. Pääkirjoitus: Poliisin näkyvyys arjessa on tärkeää
 14. Nainen hukkui Saimaan Yöveteen, mökkirannasta uimaan lähtenyt hukkui Somerolla
 15. Kiteeläiset iskivät Superpesiksessä täyspotin kahden lukkarin taktiikalla

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Ulosajo Nahkelantiellä – toinen kaista hetken pois pelistä
 2. Yli 10 000 kävijää kerännyt kaupunkifestivaali Järvenpää Soi tekee paluun elokuussa – ensimmäiset esiintyjät julki
 3. Kolme autoa kolaroi Mäntsälässä – kuljettajat vietiin kaikki sairaalaan
 4. Keski-Uusimaan viikon luetuimmissa jutuissa kerrotaan muun muassa ruumiin löytymisestä sadevesikaivosta ja asuntomessuista
 5. Henkilöauto paloi "rangaksi" yöllä Keravalla – tuli uhkasi tarttua myös asuntoautoon
 6. Järvenpää Soi täytti Rantapuiston musiikin ystävistä: "Haluamme uskoa, että ihmiset tulevat terveinä paikalle ja ymmärtävät pitää turvavälit muuhun festarikansaan"
 7. Kilpavene ja huvivene törmäsivät Hangon edustalla – turmassa vakavasti loukkaantunut kuoli saamiinsa vammoihin, toinen loukkaantunut on sairaalahoidossa
 8. Vauhti kiihtyy: Justissa otetaan 80 koronatestiä päivässä – isot festarit, kuten Järvenpää Soi, nostavat tilastot uusiin sfääreihin
 9. Järvenpäässä liikenneonnettomuus – henkilöauto törmäsi valaisinpylvääseen
 10. Näköislehdessä tänään: Uusnatsien asuttamassa Joensuussa vietetty nuoruus kuuluu yhä räppäri Jodarokin musiikissa – "Kuvailisin Aivovuoto-musiikkia ajatustiiviiksi"
 11. Henkilö: Olli Huuskonen uudeksi ylilääkäriksi Keravalle: "Haluan jatkaa Orren aloittamaa hyvän työn tekemistä askel kerrallaan"
 12. Marraskuussa kadonneen Teemu Koskisen ruumiin löytöpaikaksi varmistui sadevesikaivo Järvenpäässä – KRP: "Viimeiset tutkimustulokset tulevat elokuussa, sitten olemme vielä viisaampia"
 13. Järvenpää Soi -festareiden artistikokoonpano muuttui – walestähti ei pääse maahan koronan vuoksi
 14. Pienkone putosi nousun yhteydessä Imatran lentokentällä – kuusi ihmistä viety sairaalaan
 15. Opistot valmistautuvat korona-ajan syksyyn – "On luonnollista, että epidemian vaara vaikuttaa halukkuuteen osallistua kurssitoimintaan"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.