Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Alastoman pariskunnan rappukäytäväseksi häiritsi kerrostalon asukkaita – "se oli lähinnä pussailua", mies puolustautui

JÄRVENPÄÄ | Seksin harrastaminen keskellä yötä järvenpääläisen kerrostalon rappukäytävässä toi 33-vuotiaalle miehelle sakkotuomion Tuusulan käräjäoikeudessa.

Mies tuomittiin sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta.

Viime vuoden elokuussa Jampankaarella tapahtunut rappukäytäväseksi maksoi miehelle kymmenen päiväsakkoa eli yhteensä 120 euroa, minkä lisäksi hänen maksettavakseen määrättiin 40 euron rikosuhrimaksu.

Rikoksen uhreina olivat kerrostalon asukkaat, joiden yöunet häiriytyivät pariskunnan touhuamisesta niin, että joku heistä soitti poliisille.

Mies vietiin aktipaikalta poliisiasemalle. Hänen seksikumppaninaan ollut nainen oli huumausaineista siinä määräin sekaisin, että hänet vietiin sairaalaan. Seksi oli kuitenkin molemmin puolin vapaaehtoista.

Asukkaat joutuivat kuuntelemaan tekoa.

Poliisipartion tullessa paikalle Mies ja nainen olivat rappukäytävässä ilman vaatteita.

– Poliisin tullessa paikalle pukivat ylleen, poliisin raportissa todetaan kuivakkaasti.

– Asukkaat näkivät tapahtuman ovisilmästä ja joutuivat kuuntelemaan tekoa asunnoissaan, raportissa perustellaan, miksi teko oli omiaan aiheuttamaan pahennusta.

Mies myönsi seksin, mutta vähätteli sitä.

– Myönnän harrastaneeni seksiä rappukäytävässä, mutta se oli lähinnä pussailua, hän sanoi poliisikuulusteluissa.

Käräjäoikeuteen mies ei saapunut enempää selittämään eikä tuomiotaan kuuntelemaan.

Kasviskukkaravinne olikin lakka-huumetta.

Miehen hallusta löytyi jauhetta ja nestettä, joita poliisi epäili huumausaineiksi ja sellaisiksi ne lopulta paljastuivat. Niistä mies sai sakot aikaisemmin.

Miehen vyölaukusta poliisi löysi huumausaineiden käyttövälineitä, minigrip-pussissa ollutta valkoista jauhetta ja limupullossa ollutta nestettä.

Mies väitti jauheen olleen hänelle hermokipuun määrättyä reseptilääkettä, mutta se osoittautui amfetamiiniksi.

Limupullossa oli mies väitti olleen kasviskukkaravinnetta, mutta neste oli huumaantumistarkoituksessa käytettävää gammabutyrolaktonia (GBL) eli puhekielessä lakkaa.