Salaperäinen maistaja kurkisti kukkakioskiin – miten täällä toimii ruokaravintola?

KERAVA | Keravan keskustan yksi maamerkki on Sampolan kukkakioski, josta nyt siis on tehty ruokaravintola. Pikantti kiinteistö on tarvinnut melkoisesti muutostöitä ennen kuin ravintola siinä voitiin aloittaa. Kivaa kioskia ei ole onneksi pilattu, ravintolan sisätilat onkin suunnitellut sama arkkitehti (Risto Kostia), jonka käsialaa koko rakennuskin on.

Lue lisää aiheesta

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keski-Uusimaan sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Keski-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi