Kauneimpia joululauluja lauletaan Keski-Uudellamaalla 28 tilaisuudessa

Kauneimmat joululaulut ovat olleet vuodesta toiseen suosittuja tapahtumia. Marika Hiltunen

toimitus

KESKI-UUSIMAA | Kauneimmat Joululaulut kajahtavat Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulassa jo 45. kerran eri toimipisteissä.

Osallistujamäärältään Kauneimmat Joululaulut on Suomen suurin vuotuinen musiikkitapahtuma, joka vahvistaa yhteislauluperinnettä ja joulun kristillistä sanomaa.

Myös Järvenpään, Keravan ja Tuusulan tilaisuudet ovat olleet erittäin suosittuja.

Kauneimpien joululaulujen tuotto käytetään tänä vuonna syrjäytymisvaarassa olevien nuorten hyväksi Suomessa ja ulkomailla. Tilaisuuksissa kerätyllä kolehdilla autetaan heikoimmassa asemassa olevia nuoria saamaan koulutus, ammatti ja tarvitsemansa hoiva.

Viime vuonna tilaisuuksien tuotto oli 1090000 euroa.

Järvenpäässä Kauneimmat Joululaulut kajahtavat ensimmäisen kerran sunnuntaina 10.12. kirkossa ja viimeisen kerran keskiviikkona 20.12. kirkossa. Yhteensä tilaisuuksia on 7.

Keravalla aloitetaan lauantaina 9.12. Ahjon koululla ja viimeinen tilaisuus on loppiaisena 6.1. kirkossa. Yhteensä tilaisuuksia on 8. Tuusulassa Kauneimmat Joululaulut aloitetaan lauantaina 9.12. Kellokosken kirkossa ja lauletaan viimeisen kerran torstaina 21.12. kaikissa Tuusulan kirkoissa. Yhteensä tilaisuuksia on 13.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy ja niissä kerätään kolehti Suomen Lähetysseuran kautta tehtävälle työlle syrjäytymisvaarassa olevien nuorten hyväksi kotimaassa ja ulkomailla.

Katso tarkemmat tiedot seurakuntien kotisivuilta tai lehti-ilmoituksista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.