Joulutapahtuma juhlistaa Lahelantien risteyksen avajaisia

Tilaisuuden avaa Jussi Salonen. Sauvo Jylhä

toimitus

TUUSULA | Lahelassa järjestetään sunnuntaina koko perheen joulutapahtuma.

Ohjelmassa on muun muassa joulupukki, jouluista musiikkia, jouluherkkujen maistelua, talutusratsastusta ja pelastuslaitoksen autoja.

Myynnissä on myös uutta Ruotsinkylän kyläkarttaa ja uusinta Tuusula Seuran Tuusulan XXVIII Aikakirjaa sekä Lasten Puuhakirjaa.

Tapahtuma juhlistaa Lahelantien risteyksen ”avajaisia”, sillä alueen liikenneturvallisuus paranee risteyksen korjaustöiden valmistumisen myötä.

Tilaisuuden avaa kello 14 Tuusulan kunnanhallituksen varapuheenjohtaja Jussi Salonen

Tuusulassa toimii viisi alueellista kehittämisverkostoa, jotka ovat avoimia kaikille kuntalaisille. Lahelan kehittämisverkoston alue kattaa muun muassa Lahelan, Myllykylän, Ruotsinkylän, Nahkelan ja Vaunukankaan alueet. Kehittämisverkoston jäseniä on paikalla Lahelan joulutapahtumassa ja voit tulla kertomaan heille toiveesi alueen kehittämisestä.

Tuusulan kehittämisverkostot kutsuvat alueiden asukkaat, yhdistykset ja yritykset rakentamaan yhdessä Uutta Tuusulaa. Kaikille avoimissa verkostoissa voidaan esimerkiksi järjestää tapahtumia, talkoita ja tempauksia sekä toteuttaa projekteja ja kehittämishankkeita.

Lahelan joulutapahtuma järjestetään sunnuntaina 3.12. klo 14–16 K-market Lahelan ympäristössä (Lahelantie 280). Tapahtuman järjestää uusi Lahelan kehittämisverkosto yhdessä Tuusulan kunnan kanssa. Vapaa pääsy.

Lisätietoja kehittämisverkostoista täältä. Lahelan kehittämisverkosto Facebookissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.