Tankki täytteen jatkuu – jatkuuko Vilén-hurmos?

Sulo Viléninä nähdään Jarkko Pajunen (vas.). Artturi Reinikaisen roolissa näyttelee Seppo Halttunen.

Jouko Tuomas-Kettunen

TUUSULA | Kesän hittinäytelmä jatkaa pienen tauon jälkeen Krapin kesäteatterissa.

Keski-Uudenmaan Teatterin Tankki täyteen -näytelmä saa tällä viikolla kuusi esitystä. Näytännöt jatkuvat 13. elokuuta asti.

Ennen taukoa katsomot olivat täysiä jokaisessa esityksessä.

Teatterissa ennustetaan, että lippujen kova kysyntä jatkuu.

–Ne, jotka ovat varanneet itselleen lipun esitykseen, tulevat tuskin pettymään. Pettyneitä ovat korkeintaan ne, jotka jäävät Tuusulanjärven rannalle huhuilemaan, jos Krapin Vilén-hurmos jatkuu läpi kesän samankaltaisena, teatteri viestittää tiedotteesaan.

Neil Hardwickin ja Jussi Tuomisen kirjoittama näytelmä Tankki täyteen kuuluu Suomen suosituimpiin televisiokomedioihin, jota kuvattiin vuosina 1978 ja 1980.

Tankki täyteen kertoo Emmi ja Sulo Vilénin huoltoasemayrittämisestä. Asemalla ei juuri käy asiakkaita, koska uudelta ohikulkutieltä ei enää ole pääsyä huoltamolle.

Sulo Vilénin harrastus on ostaa kaikenlaista vaimolta salaa, ”kun sai niin halvalla”.

Näihin ostoksiin kuului myös huoltoasema ja tästäkin hyvästä syystä vaimo Emmi tarjoilee ajoittain melko kylmää kyytiä. Hiljainen ja rauhallinen suomalainen mies ei paljon puhu, mutta monessa on oltava mukana. Iänikuista projektia, dekkariakin kirjoitetaan kylän poliisin Artturi Reinikaisen avustuksella.

Rooleissa nähdään Jarkko Pajunen, Sanna Saarijärvi, Seppo Halttunen, Anna-Leena Sipilä, Inka Kallén, Johannes Korpijaakko, Kalle Tahkolahti ja Heini Inkeri.

Näytelmän on ohjannut ja sovittanut Milko Lehto

Tankki täyteen. Esitykset Krapin kesäteatterissa, Rantatie 2, Tuusula 13.8.saakka. Kaikki edelliset esitykset ovat olleet loppuunmyytyjä. Liput ja tiedustelut KUT-toimisto 09-2735 4000 / info@kut.fi / kut.fi / lippu.fi.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut