Tässä ovat paikalliset Business Finlandin 100 000 euron tuen saavat yritykset – listalla muun muassa Tivoli Sariola ja Maku Brewing

Tivoli Sariola on yksi Business Finlandin 100 000 euron tuen saavista paikallisista yrityksistä. Tivoli Sariola
Satu Jalo

Satu Jalo

Taloussanomat ja Ilta-Sanomat listasivat kaikki yritykset, joille Business Finland on myöntänyt maanantaihin 20.4. mennessä täyden 100 000 euron tuen.

Järvenpäästä listalla ovat teknisen alan maahantuonti- ja suoramyyntiyritys Jarmika ja raskaan kaluston iskunvaimentimia valmistava Suomen Vaimennin.

Keravalta tuen saavat lahjatavaroiden ja askartelutarvikkeiden vähittäiskauppaa harjoittava LaKo Trade, tekoälyyn perustuvia rekrytointiteknologioita kehittävä Talentadore ja Tivoli Sariola.

Tuusulasta listalla ovat hotelli Gustavelund, Jussi Olut eli pienpanimo Maku Brewing ja Krapihovi.

Mäntsälästä tuen saa Americar, Sipoosta Talma Ski ja Nurmijärven 100 000 euron tuen saavat yritykset ovat KH-Koneet, Darekon Oy, Premix ja Tasemylly.

Valtion rahoitusyhtiö Business Finlandin (entinen Tekes) myöntämä kehitysrahoitus on tarkoitettu pienille ja keskisuurille yhtiöille koronaviruksen aiheuttamien vaikeuksien ratkaisemiseksi. Yhtiöiden on itse katettava 20 prosenttia kehityshankkeiden kustannuksista.

Business Finlandin verkkosivuilla kerrotaan, että kyseisessä häiriötilannerahoituksessa kehittäminen voi olla hyvin käytännönläheistä, jos se on yrityksen liiketoiminnalle tai toimintatavoille jotain uutta. Lain mukaan Business Finlandin rahoituksella ei esimerkiksi voi korvata menetetystä myynnistä aiheutuneita tappioita.

Häiriötilannerahoitus on avustusta, eikä sitä tarvitse maksaa takaisin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.