Menestystarinalle ei näy loppua: maailman parasta ruokakauppaa luotsaava Markku Hautala on nyt myös Vuoden Markku 2020 – "Olen äärimmäisen ilahtunut"

Suomalainen etunimiyhdistys Markku-liitto on valinnut Vuoden 2020 Markuksi Järvenpään Citymarketia luotsaavan Markku Hautalan.

Valinnasta kerrotaan yhdistyksen verkkosivuilla.

– Olen äärimmäisen ilahtunut saamastani Vuoden Markku -palkinnosta. Tuntuu upealta saada ensin maailman parhaan kaupan tunnustus, ja sitten perään vielä tämä. [...] Kahdeksanvuotiaana siivotessani vanhempieni kauppaa, ymmärsin että Markkuna minun tuli kulkea omanlaistani elämänpolkua. Sellaista polkua, että kun katson kiikkustuolissa elämääni taaksepäin, voin todeta tehneeni Markkuna parhaani, Hautala kommentoi valintaa yhdistyksen verkkosivulla.

Markun nimipäivää vietetään 25.4. jolloin liiton perinteenä on valita Vuoden Markku Markunpäiväjuhlan yhteydessä. Tänä vuonna juhlaa vietetään vallitsevan tilanteen vuoksi verkossa. Tavallisesti Markunpäiväjuhlaa vietetään Porin Söörmarkussa.

Yhdistys kertoo verkkosivuillaan olevansa Pohjoismaiden suurin etunimiyhdistys, jolla on tällä hetkellä noin 1 600 jäsentä.

Lisää yhdistyksestä on luettavissa täältä.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut